Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar categories

Teatrul

Ticmate.ro

Ticmate Charity

Teatrul

Bine ai venit Teatrul amant. Aici veți găsi toate spectacole de teatru din West End din Londra și pe Broadway, în New York, într-o singură listă. Bucurați-vă de o experiență teatrală de a merge pentru a vedea o piesă de teatru pe Broadway sau Off Broadway din New York City sau în West End din Londra. Suntem mandri de a oferi bilete la unele dintre cele mai bune productii de teatru din lume. Puteți alege orice, de la drame clasice, comedii romantice și satire usturătoare pentru povești de groază și thrillere. Găsi jocul tău preferat și rezervați acum!

Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 32 (32)