Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar categories

Viena

Bine ați venit la Viena, frumoasa capitala a Austriei și muzică clasică! Bucurați-vă de un concert la Orangeria la Palatul Schönbrunn și Palatul Hofburg, cu muzica de WA Mozart și Johann Strauss sau explora orașul și împrejurimile sale pe unul dintre tururile noastre populare - cu sau fără un ghid. Citiți mai multe despre selecția noastră de bilete de la Viena și de carte on-line - de plată securizat. Dvs. de e-biletele vor fi trimise la căsuța dvs. poștală.

Ticmate Charity

Viena

Bilete la Viena! Rezervați un bilet la un concert clasic, la Orangeria la Palatul Schönbrunn sau Palatul Hofburg, cu muzică de WA Mozart și Johann Strauss, naviga printre excursii noastre populare cu ghid sau vizita Madame Tussauds Viena și Școala Spaniolă de Călărie!
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 10 (10)