Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar categories

Amsterdam

Bilete la atractii, obiective turistice și excursii canal în Amsterdam! Experiența canalele frumoase din Amsterdam pe unul dintre tururile noastre canal populare, vizitați Amsterdam Dungeon și Madame Tussauds Amsterdam sau a explora acest oraș uimitor pe un Segway!

Ticmate Charity

Amsterdam

Rezervări de bilete pentru excursii canal,-hop pe hop-off vizitare a obiectivelor turistice cu autobuzul sau cu barca, bilete de intrare la muzee, cum ar fi Madame Tussauds și Amsterdam Dungeon! Amsterdam are ceva de oferit pentru toată lumea!
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 29 (29)