Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar categories

Berlin

Acest site este perfect pentru cei care doresc bilete la diverse atracții și evenimente din Berlin. Puteți cumpăra bilete pentru vizitarea obiectivelor turistice și tururi ghidate în Berlin, experienta Potsdam, Berlin și Berlin în timpul al doilea război mondial, a se vedea o varitéshow la Friedrichstadt Palast sau Wintergarten Berlin, Berlin descoperirea de echitatie un Segway sau explora Berlin conducere în jurul valorii într-un Trabant, masina clasic de la est, pe Trabi Safari nostru.

Ticmate Charity

Berlin

Biletele la diverse atractii si evenimente din Berlin. Excursii turistice, Potsdam, spectacole spumante de la Friedrichstadt Palast sau Wintergarten Berlin, Berlin TV Tower și Trabi Safari.
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 20 (20)