Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Clienti multumiti

Similar categories

Praga

Bilete la atractii, excursii și vizitarea obiectivelor turistice din Praga. Aici puteți cumpăra cu ușurință și în siguranță bilete pentru vizitarea obiectivelor turistice și tururi cu ghid în Praga, te duci sa vezi faimoasa Laterna Magika și Teatrul Light Black, bucurați-vă Praga pe timp de noapte, TAST mare bere cehă sau bucurați-vă Praga de la un Segway.

Ticmate Charity

Praga

Rezerva bilete pentru vizitarea obiectivelor turistice și tururi cu ghid în Praga! A se vedea un spectacol la faimoasa Laterna Magika și Teatrul Light Black, bucurați-vă Praga pe timp de noapte, un gust mare bere cehă sau bucurați-vă Praga de la un Segway.
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 23 (23)