Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar categories

Milano

Bine ați venit pe pagina noastră de Milano, unde puteți cumpăra bilete la operă, fotbal, experiențe sau vizitare a obiectivelor turistice din Milano. Achiziționa bilete pentru operă la Scala, fotbal cu Inter Milano sau AC Milan si sa voucher-ul trimis la casuta ta de email.

Ticmate Charity

Milano

Bilete în Milano! Rezerva-ti biletul la operă sau de balet de la La Scala, alege din mai multe excursii cu ghid și cumpere bilete de fotbal pentru AC Milan și Inter Milano.
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 24 (24)