Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Clienti multumiti

Similar categories

Roma

Aflați mai multe despre evenimentele noastre în frumos Roma. Rezerva bilete pentru excursii cu ghid de la Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Basilica Sf. Petru, experienta Colosseum, Forumul Roman și Roma antică. Bucurați-vă de delicatese italiene și vinuri sau ni se alăture pe un tur de o zi plină de Pompei și Florența. Ești un fan al fotbalului, puteți achiziționa biletele pentru AS Roma și SS Lazio - sigur rezervare on-line!

Ticmate Charity

Roma

Bilete pentru tururi de vizitare de la Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină și Basilica Sf. Petru, Colosseum, Forumul Roman și Roma antică. Puteți achiziționa, de asemenea, biletele de fotbal pentru AS Roma și SS Lazio - de rezervări online securizat!
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 50 (73)