Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Clienti multumiti

Similar categories

Bilete pentru atracțiile din New York

Rezerva bilete la gama noastră largă de eveniment în New York. Cumpara bilete pentru o plimbare cu elicopterul de-a lungul Skyline Manhattan, o vizită la Statuia Libertății, Ellis Island sau Empire State Building, Bucurați-vă de Evanghelie din Harlem, a se vedea site-urile de filme preferate din New York, se alăture fetele din Sex and the City sau Ce zici de o croazieră pe râul Hudson? Bucurați-vă de un spectacol sau două pe Broadway - rezervați direct biletele de la Ticmate.

Ticmate Charity

Bilete pentru atracțiile din New York

Rezervări de bilete pentru spectacole și musicaluri de pe Broadway, experiență vizitarea obiectivelor turistice Manhattan și Evanghelia în Harlem și vizitați site-uri celebre și atracții precum Statuia Libertatii, Ellis Island, Empire State Building și Woodbury Outlet.
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 50 (57)