Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Clienti multumiti

Similar categories

Paris

Bine ati venit pe site-ul nostru de la Paris o pagină pentru toți cei care vrea bilete la cabarete, atractii si obiective turistice din Paris. Aici s-ar putea rapid, ușor și sigur achiziționa bilete la Moulin Rouge sau Lido din Paris, sau ceea ce despre o cina la Turnul Eiffel, un tur cu ghid la Muzeul Luvru, o croazieră cină în josul râului Sena sau vizita Castelul Versailles?

Ticmate Charity

Paris

Bilete la cabarete, atractii, PSG fotbal și multe excursii la Paris. A se vedea un spectacol la Moulin Rouge, Lido de Paris și Crazy Horse, lua masa la Turnul Eiffel, vizitați Luvru sau vizita Castelul Versailles. A se vedea un meci de fotbal cu PSG la Parc des Princes.
Sort by
Rezultat de căutare: 1 - 50 (53)