Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (664)
De la 27,90 €
Cumpărare întoarcerea sau bilet dus între Aeroportul Londra Heathrow și gara Paddington din Londra. Călătoria durează aprox. 20 de minute și trenuri pleacă la fiecare 15 minute.

-Biletele vor fi trimise la adresa de e-mail.
-Toate biletele de tren sunt emise manual și poate dura până la câteva zile pentru a procesa. Veți primi toate acestea, biletele bine înainte de a pleca și, dacă vă rezervați aproape de data de plecare, veti primi biletele cât mai curând posibil.

NB. Nu se poate rezerva bilete pentru ziua de azi.

-"Valabil de la" data trebuie să fie data la care se va folosi biletele de tren. Dacă rezervați bilete reveni, drumul de întoarcere înapoi la Aeroportul Heathrow trebuie să fie folosite în termen de 28 de zile de la "data valabilă" le-ați ales.
-Copiii cu vârste sub 5 ani calatoresc gratuit, atâta timp cât acestea sunt însoțite de un adult în posesia unui bilet valid (4 copii max. pe adult).
-Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 15 dintre trebui să achiziționați un bilet de copil.
-NB. Noi trimitem bilet de 1 (un) tren fiecare rezervare.
-Vă rugăm să rețineți că în zilele de sărbătoare Băncii Heathrow Express nu funcționează la fel de des ca de obicei, și pe 25 decembrie Heathrow Express nu funcționează deloc.

Vă rugăm să rețineți! Este responsabilitatea clientului de a verifica orarul trenurilor înainte de călătoria lor, în special ori de tren la și de la aeroport pentru zborurile care sosesc sau pleacă foarte devreme în dimineața sau seara târziu, sau în cazul în care există o servicii limitate din cauza lucrărilor de întreținere, etc Noi nu suntem în măsură să ramburseze (fie parțial sau în întregime) pentru biletele care nu pot fi utilizate în cazul în care orarul trenurilor nu se potrivește cu sosire a avionului programat sau ora de plecare. Dacă trenuri sunt anulate din cauza lucrărilor de întreținere, etc, atunci va exista întotdeauna un serviciu de autobuz înlocuire oferit.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Ticket categories

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Directii

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.