Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • 100% sistem de plată sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

4.5 (2678)
De la 120,50 lei
Dus-întors sau bilet dus între Londra Gatwick Airport și Victoria Station din Londra cu Gatwick Express. Călătoria durează aprox. 35 min.  

Biletele vor fi trimise la adresa de e-mail. 

Dvs. data "Valabil de la" ar trebui să fie data la care se va folosi biletele de tren. Dacă vă rezervați bilete dus-întors, drumul de intoarcere la Aeroportul Gatwick trebuie să fie folosite în termen de 28 de zile de la ales "dată validă" ta. Copiii sub vârsta de 5 ani călătoresc gratuit în cazul în care sunt însoțiți de un adult cu un bilet valid (max. 4 copii pot călători gratuit pe adult). Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 15 dintre trebuie să achiziționeze un bilet de copil.

Vă rugăm să rețineți: Noi trimitem 1 (una) bilet de tren (e-ticket) pe rezervare!

De sărbătorile legale Gatwick Express ruleaza pe un program limitat, iar pe 25 decembrie Gatwick Express nu funcționează la toate!

Vă rugăm să rețineți! Este responsabilitatea clientului de a verifica orarul trenurilor înainte de călătoria lor, în special ori de tren la și de la aeroport pentru zborurile care sosesc sau pleacă foarte devreme în dimineața sau seara târziu, sau în cazul în care există o servicii limitate din cauza lucrărilor de întreținere, etc Noi nu suntem în măsură să ramburseze (fie parțial sau în întregime) pentru biletele care nu pot fi utilizate în cazul în care orarul trenurilor nu se potrivește cu sosire a avionului programat sau ora de plecare. Dacă trenuri sunt anulate din cauza lucrărilor de întreținere, etc, atunci va exista întotdeauna un serviciu de autobuz înlocuire oferit.

Ticket categories

Adult (16+)
Youth (5-15)
Child (0-4): Free of charge

Max. 4 children can travel free with each adult.

Carte

sat, 22 feb 2020

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

What’s included?

- Transportation from Gatwick Airport to Victoria Station.
- No collection or exchange necessary.
- Free transportation for children of age 4 and under.
- If selected: Return ticket valid for 28 days.

Directii

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.