Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

Biletele la: Berlin TV Tower Alexanderplatz

Berlin TV Tower Alexanderplatz

De la 13,00 €
La Turnul TV (Berliner Fernsehturm) la Alexanderplatz din Berlin, veți obține o vedere panoramică de 360 ​​de grade de la Berlin de la 207 m deasupra orasului, aceasta este într-adevăr spectaculos. Rezervați bilete pentru Berlin TV Tower la Alexanderplatz aici!

Vrei sa descoperi Berlin 360 °? Apoi, vă aflați în locul potrivit, la turnul de televiziune. De la 203 și 207 de metri de mare poti sa te uiti peste întregul oraș, cu numărul mare de obiective turistice: se poate vedea (clădirea Parlamentului) Reichstag, Brandenburg Tor gara principală toate frumoase bulevarde de aici, precum și Stadionul Olimpic, Insula Muzeelor ​​(Museumsinsel) și Potsdamer Platz.

Cu aproape 1,2 milioane de vizitatori în fiecare an, turnul de televiziune din Berlin este una dintre cele mai populare atractii pentru turistii din Berlin. Având în vedere numărul mare de vizitatori este bine în valoare de rezervari bilete in avans

Aici puteți rezerva următoarele tipuri de bilete:

Timpurie Bird de vânzare bilete - Trebuie să accesați Turnul TV înainte de 11:00, dar poți să stai atâta timp cât vă place. Turnul TV este deschis de la 09:00 la martie-octombrie și de la 10:00 la noiembrie-februarie Cu un Bird bilete timpurie nu va fi nici timpul de așteptare + ai acces la cea mai mare bar din Berlin!

Late Night Ticket - Ai acces la Turnul TV pe timp de noapte de la 21:00 la închiderea cu nici un moment de așteptare + avea acces la cel mai mare bar din Berlin!

Informații importante:
- Aici Puteți rezerva următoarele tipuri de bilete:
* Timpurie Bird de vânzare bilete - Trebuie să accesați Turnul TV înainte de 11:00, dar poți să stai atâta timp cât vă place. Turnul TV este deschis de la 09:00 la martie-octombrie și de la 10:00 la noiembrie-februarie Cu un Bird bilete timpurie nu va fi nici timpul de așteptare + ai acces la cea mai mare bar din Berlin. Biletul nu va fi valid dacă ajungeți mai târziu și nu se va da o rambursare.
* Late Night   Ticket - Ai acces la Turnul TV pe timp de noapte de la 09:00 la închiderea cu nici un moment de așteptare + avea acces la cel mai mare bar din Berlin! Biletul nu este valabil pentru intrarea mai devreme.
- Biletul este valabil numai în ziua și ora la care rezerva pentru.
- prețurile pentru copii sunt pentru copiii de la 4 și 16 ani. Copiii sub 4 ani sunt gratuite.
- TV Tower Berlin (Berliner Fernsehturm) sunt deschise de la martie-octombrie: zilnic de la orele 9 la miezul nopții! Noiembrie-februarie: zilnic de la 10am la miezul nopții !.
- Turnul Berlin TV (Berliner Fernsehturm) este situat la Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

Opening hours

Martie-octombrie: zilnic de la orele 9 la miezul nopții! Din noiembrie până în februarie: zilnic de la 10am la miezul nopții!

Opening hours

Directii

Berlin TV Tower, Alexanderplatz

Address
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.