Bilete de căutare

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

New York Airport Transfer: Shared Transfer

De la € 19.8
Book your transfer aeroport New York între aeroport JFK, Newark aeroport sau aeroportul La Guardia la Manhattan. Aici puteți achiziționa de transfer de la aeroport comun în microbuz. Rezervați-vă Transfer New York Aeroportul aici!

Aici vă puteți rezerva la prețuri accesibile, în timp și New York servicii de transfer de la aeroport în condiții de siguranță la și de la Manhattan, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână 365 zile pe an. Tu sunt garantate de transfer ușor de Manhattan, chiar la orele de vârf, atunci când mai multe bilete de avion ajunge în aeroporturi, taxiuri și sunt foarte limitate!

Noi oferim JFK Transfer aeroport, Newark Zboruri charter și LaGuardia Transfer aeroport servicii rapide și eficiente, la și de la Manhattan. Ușa noastră de usi cota-ride navete asigura transport în fiecare direcție între JFK, LaGuardia, și Newark Aeroporturi și hoteluri din Manhattan între Battery Park și strada 125.

Este atât de ușor de utilizat serviciul nostru de transfer de New York Airport, și este, în general, mai ieftin decât a lua un taxi!

INFORMAȚII IMPORTANTE:
* Pur și simplu Ai adus o copie a buletinului de (pe care o vom trimite prin e-mail după ce ați terminat rezervarea) pentru "curier Desk" în terminalul aeroportului de sosire. Aici vom oferi detalii complete transferul și instrucțiuni precise despre cum pentru a prinde masina ta la New York cu microbuze noastre.
* Dacă ați ales să cumpere plimbare de retur de la Manhattan la aeroport, pur și simplu aranja alegi sus de apel agentul nostru de transfer de la aeroport 2-3 zile înainte de data călătoriei de întoarcere (numărul de telefon al agentului de transfer de la aeroport va fi declarat pe voucher-ul)!
* Sosire si transfer de plecare sunt disponibile numai pentru hotelurile situate pe Insula Manhattan între Battery Park strada 125!
* Bagaj: O valiza pe persoană și un mic bagaj de pe persoană!
* Folositi NUMAI microbuze din și marcat în mod clar GO AIRLINK NYC.

Opening hours

Program de lucru: 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an

Bestseller

Print out voucher

Opening hours

Directii