Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Berlin City Bike Tour

Experiențe similare

Categorii similare

Berlin - Tur pe bicicletă

4.6 (20)
De la 155,60 lei
Toate intr-un singur Berlin City Bike Tour este o modalitate foarte bună de a învăța despre acest oraș mare într-un singur tur! Ia orientarea complet de la Berlin în trecut și astăzi - rezervați direct biletele de la noastră All in One Berlin City Bike Tour aici!

În aproximativ 4,5 ore vom acoperi doar aproximativ 6 mile (10 km) și se va opri la fiecare câteva sute de metri pentru a lua în obiectivele turistice din Berlin. Acest tur nu este greu și se aplică pentru toate vârstele și toate nivelurile de fitness, și este o modalitate foarte bună de a vedea toate Berlin!

Acest lucru inclusiv Tour. următoarele Berlin highlights-uri, care vor fi explicate de către ghidul nostru și discutat de către toți în grup: Zidul Berlinului, Berlin-al Treilea Reich, a prusac Berlin, Brandenburger Tor, Marienkirchen, Marx și Engels Platz, bunkerul lui Hitler, Potsdamer Platz, " Deathstrip "care a divizat de Est și Berlinul de Vest, Checkpoint Charlie, Memorialul de evrei uciși din Europa, Reichstag și mult, mult mai mult!

Ne vom opri pentru masa de prânz la o grădină de bere în Parcul Tiergarten. Masa de prânz și băuturi pentru masa de prânz nu este inclus. în prețul biletului!

Ca Berlin este un oraș foarte mare și, de asemenea, foarte plat, Berlin este perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice pe o bicicletă. Deci, se alăture Toate nostru in One Berlin City Bike Tour și vedea Berlin de la cel mai bun mod - pe o motocicleta!

INFORMAȚII IMPORTANTE:
- Toate excursii sunt în limba engleză
- Durata este de aprox. 4½ oră
- Program de lucru: 3.un-4.treizeci: Zilnic la 11:00. 5.un-9.treizeci: Zilnic la 11:00 și 16:00. Primul octombrie - 30 noiembrie: Zilnic la 11:00. 12/un-02/douăzeci și opt: D. Si Sambata la 11:00
- Produse alimentare și băuturi la pauza de prânz nu este inclus. in pret
- Turul funcționează ploaie sau soare, așa că vă rugăm să poarte haine în funcție de vreme. Puteți închiria poncho de ploaie disponibile de la ghidul pentru 1 € fiecare!
- Copiii trebuie să fie în măsură să bicicletă propria bicicletă de a participa la acest turneu!
- All in One Berlin City Bike Tour începe și se termină la Turnul TV de pe Alexanderplatz din Berlin.

Orar

Diverse plecari zilnice pe tot parcursul anului!

What’s not included?

Food and drink at the lunch break is not incl. in the price 

Rezervă

sâm, 19 sep 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Confirmare imediată

Printați voucherul

Ghid însoțitor

Durata: 4 hours 30 minutes

Orar

Indicații

Berlin City Bike Tour

Adresa
Berlin Fat Tire Bike Tours, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlin

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.