Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

5.0 (2)
De la € 14.5
Războiul Rece Berlin turul nostru de mers pe jos prin Berlin vă va arăta cât de Berlin a trăit într-un oraș divizat. Vezi cât de Berlin a fost și a supraviețuit în spatele Cortinei de Fier. Rezervați bilete pentru Războiului Rece, în turneu picior în Berlin aici!

De zeci de ani, după al doilea război mondial, au existat două Berlins: Una un bastion al Occidentului în spatele Cortinei de Fier, pe de altă orașul un capital dornici de a demonstra superioritatea comunismului.
Aflați cum Puterilor Aliate împărțit Berlin în patru sectoare, la sfârșitul războiului și a vedea în cazul în care trei dintre aceste sectoare convergente la Potsdamer Platz.
Plimbați-vă "Stalinallee", bulevardul reprezentant în est cu arhitectura sa de nunta, tort conceput pentru a ilustra puterea comunistă în timpul Războiului Rece.
Vizitați Memorialul de perete la Bernauer Strasse și a obține un sentiment de complexitatea măsurilor de securitate menite să prevină est-germani de a ajunge Berlinul de Vest.
Aflați mai multe despre riscurile mulți, totuși, au avut de a scăpa și, astfel, contracara eforturile serviciului de notorii de securitate de stat, STASI.

Război Rece nostru Plimbare se termină la cea mai lungă a Zidului încă intact, Galeria Eastside, care a fost transformat într-o operă de artă în aer liber impresionant.

INFORMAȚII IMPORTANTE:
- Turul este în limba engleză.
- Durata este de aproximativ 4 ore.
- Turul este pe aprilie-octombrie vineri de la 10:00.
- Turul începe de taxiuri în afara Berlin Zoo stație (Bahnhof Zoologischer Garten). Aici veți găsi ghidul de original Berlin Walks.!
- Deoarece acest turneu inclus. plimbari cu metroul Berlin, Vă rugăm să aduceți o zi publică bilet de transport trece AB sau cumpara unul din ghidul (2013 Pret era € 6.70).
- Preț Tineret este pentru toți sub 26 de ani.
- Copiii sub 12 ani este gratuit în cazul în care sunt împreună cu un adult plătitor.
- Turul este pe ploaie sau soare! Deci, vă rugăm purta haine și încălțăminte în funcție de vreme!
- Nu există nici o mâncare sau băuturi inclus. in pret!
- Nostru de Război Rece Plimbare Berlin se încheie la Galeria Eastside.

Ticket categories

Children under age 12 are free when accompanied by a paying adult. Youth tickets are available for people under 26 years old.

Opening hours

28th martie-octombrie: vineri de la 10:00

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 4 hours

Opening hours

Directii

The Berlin Wall – Berlin behind the Iron Curtain

Address
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.