Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • 100% sistem de plată sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
De la 164,40 lei
Rezervați bilete la Madame Tussauds din New York și a obține acces rapide la muzeul de ceara. Cumpara bilete la Madame Tussauds din New York aici!

Intr-un oras cu milioane de lucruri pentru a vedea și de a face, de oprire în New York nu este completă până când le-ați experimentat faimosul Madame Tussauds. Un loc unde puteți obține până aproape și de personal cu peste 220 de cele mai fascinante personalități istorice, politice și legendare din lume ale istoriei noastre.

Biletele dvs. All Access Pass include:
• Intrarea la atragerea, cu "acces bilet rapide" (titularii de voucher primi acces VIP) dispune de peste 220 ​​de figuri de ceară realiste de celebrități din lume cele mai fascinante și figuri istorice.
SCREAM! - Sperie-te prostesc cu partea întunecată a Madame Tussauds din SCREAM, live-actor atracția noastră plină. • Spiritul de New York - Lăsați-vă în esența reală a New York City, în cel mai nou exponat nostru. Stand alături de Marilyn Monroe într-o scenă clasică NY, trage clopotul la Bursa de Valori, și să reflecteze asupra trecutului, la 9/11 Memorial. Ia-o plimbare pitorească prin Central Park, sta la volanul unui taxi real, NY și se bucură de o dată într-o oportunitate de viață timp pentru a se poza luate în interiorul coroana de Statuia Libertății.
Acum OPEN! Experiența Marvel 4D include adăugarea de Thor, Captain America, Spiderman și cel mai nou Hulk! Oaspeții sunt scufundate în lupta pentru a salva New York ca Avengers Marvel sunt aduse la viață în nostru noua aventura de film

Nu există într-adevăr nici o scuză pentru a nu vizita Madame Tussauds în timp ce vă aflați în New York!

Informații importante:
- Biletele vor fi trimise la adresa de e-mail imediat după ce ați completat rezervarea și plata a fost aprobat.
- Bilete pentru copii: 4 la 12 ani.
- În ceea ce aveți nevoie pentru a arăta un act de identitate împreună cu voucher-ul / e-bilet la intrarea Madame Tussauds din New York, numele de pe voucher / biletul electronic TREBUIE să fie potrivească cu numele pe identificare foto
- Deschis zilnic pe tot parcursul anului.
- Biletul este valabil 30 de zile de la data pe care o alegeți în momentul rezervării.

Ticket categories

Adult (13+)
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Zilnic 10:00 - 20:0 (Sun-Joi) 10:00 - 22:00 (vineri-Sat)

Carte

sat, 22 feb 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

You can choose between three different ticket options:

Admission Ticket gives you standard admission via the VIP Lane, with faster entry into the attraction. You get access to all of the museum's exhibits and Madame Tussauds New York Presents Broadway! The ticket is valid for one month.

Admission Ticket +1 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience.

Admission Ticket +2 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience and to the Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Directii

Address
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.