Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Venue Information

Experiențe similare

Categorii similare

Madame Tussauds din New York

4.2 (10)
De la 155,30 lei
Rezervați bilete la Madame Tussauds din New York și a obține acces rapide la muzeul de ceara. Cumpara bilete la Madame Tussauds din New York aici!

Intr-un oras cu milioane de lucruri pentru a vedea și de a face, de oprire în New York nu este completă până când le-ați experimentat faimosul Madame Tussauds. Un loc unde puteți obține până aproape și de personal cu peste 220 de cele mai fascinante personalități istorice, politice și legendare din lume ale istoriei noastre.

Biletele dvs. All Access Pass include:
• Intrarea la atragerea, cu "acces bilet rapide" (titularii de voucher primi acces VIP) dispune de peste 220 ​​de figuri de ceară realiste de celebrități din lume cele mai fascinante și figuri istorice.
SCREAM! - Sperie-te prostesc cu partea întunecată a Madame Tussauds din SCREAM, live-actor atracția noastră plină. • Spiritul de New York - Lăsați-vă în esența reală a New York City, în cel mai nou exponat nostru. Stand alături de Marilyn Monroe într-o scenă clasică NY, trage clopotul la Bursa de Valori, și să reflecteze asupra trecutului, la 9/11 Memorial. Ia-o plimbare pitorească prin Central Park, sta la volanul unui taxi real, NY și se bucură de o dată într-o oportunitate de viață timp pentru a se poza luate în interiorul coroana de Statuia Libertății.
Acum OPEN! Experiența Marvel 4D include adăugarea de Thor, Captain America, Spiderman și cel mai nou Hulk! Oaspeții sunt scufundate în lupta pentru a salva New York ca Avengers Marvel sunt aduse la viață în nostru noua aventura de film

Nu există într-adevăr nici o scuză pentru a nu vizita Madame Tussauds în timp ce vă aflați în New York!

Informații importante:
- Biletele vor fi trimise la adresa de e-mail imediat după ce ați completat rezervarea și plata a fost aprobat.
- Bilete pentru copii: 4 la 12 ani.
- În ceea ce aveți nevoie pentru a arăta un act de identitate împreună cu voucher-ul / e-bilet la intrarea Madame Tussauds din New York, numele de pe voucher / biletul electronic TREBUIE să fie potrivească cu numele pe identificare foto
- Deschis zilnic pe tot parcursul anului.
- Biletul este valabil 30 de zile de la data pe care o alegeți în momentul rezervării.

Categorii de bilete

Adult (13+)
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Orar

Zilnic 10:00 - 20:0 (Sun-Joi) 10:00 - 22:00 (vineri-Sat)

Rezervă

sâm, 19 sep 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Confirmare imediată

Printați voucherul

Orar

Ce este inclus?

You can choose between three different ticket options:

Admission Ticket gives you standard admission via the VIP Lane, with faster entry into the attraction. You get access to all of the museum's exhibits and Madame Tussauds New York Presents Broadway! The ticket is valid for one month.

Admission Ticket +1 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience.

Admission Ticket +2 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience and to the Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Indicații

Adresa
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.