Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Hop-On Hop-Off Paris

Hop-On Hop-Off Paris

Similar experiences

Similar categories

Hop-On Hop-Off Paris

4.3 (163)
De la 33,60 €
Rezervați-hop pe / bilete hop off de autobuz pentru Paris L'OpenTour, cel mai simplu și cel mai bun mod de a face vizitare a obiectivelor turistice din Paris din partea de sus a unui autobuz top-etaj deschis.

Bilet este valid pentru 24 sau 48 de ore de la prima dată când o utilizați, astfel încât este de până la tine pentru a decide când să urcăm în autobuz următoare, sau de a lua de pe pentru a vedea și de a explora Parisul.
După ce ați văzut destul, ajunge doar pe următorul autobuz pe du-te la următorul site-ul de la Paris doriți să vedeți și de a explora!

Cu 4 linii și mai mult de 50 de stații, puteti acoperi aproape toate din Paris, la propriul ritm ori de câte ori doriți, oriunde doriți.

Faceți clic pe AICI pentru o hartă detaliată a 4 trasee și toate se oprește!

Comentariu Audio de căști individ este disponibil în 10 limbi: franceză, engleză, japoneză germană, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, chineză mandarină, și cehi.

Puteți combina, de asemenea, cu 48 de ore Hop On - Hop off bilete cu Batobus, un serviciu cu barca pe râul Sena, cu 8 Hop On - Hop Off opriri, astfel încât să puteți explora Paris, precum și din partea raului.

Faceți clic pe AICI pentru o harta detaliata a traseului Batobus și 8 se oprește!

Informații importante:
- Puteți alege bilete valabile pentru 24 de ore sau 48 de ore sau 48 de ore, combinate cu Batobus croazieră vizitare a obiectivelor turistice
- Perioada de 24 sau 48 oră este consecutiv!
- Uită-te în harta traseu pentru a vedea programul pentru prima și ultima autobuz.
- Rata copiilor este între 4 și 11 ani.
- E-bilet de avion / Voucherul vom trimite la tine imediat după ce ați rezervat biletele pot fi folosite pe orice autobuz L'OpenTour. Doar imprima voucher / e-bilet de avion, și să aducă o copie a primului autobuz vă place la bord, și du-te!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (4-11)
Infant (0-3): Free of charge

Opening hours

În timpul verii, primul autobuz pleacă la 09:30, iar ultimul autobuz este la 19:00 În timpul iernii, primul autobuz pleacă la 09:30, iar ultimul autobuz este la 18:00

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Opening hours

Directii

Hop-On Hop-Off Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.