Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Pachet 3 în 1: Madame Tussauds, London Eye & Croazieră

Experiențe similare

Categorii similare

Pachet 3 în 1: Madame Tussauds, London Eye & Croazieră

4.6 (621)
De la 313,30 lei

Alegeți extraordinarul pachet 3 în 1, cu care vizitați muzeul Madame Tussauds, London Eye și faceți o croazieră pe Tamisa, pentru jumătate din costul întreg al biletelor. Beneficiați de intrare rapidă și o reducere de 35% la costul biletelor, ce ne putem dori mai mult? Vă puteți bucura și de flexibilitate în alegerea sau modificarea datei sau a orei, putând schimba rezervarea cu până la 24 de ore înaintea vizitei!

Ofertă Exclusivă
Rezervați online și beneficiați de o reducere de 35% din costul biletelor. Bucurați-vă de flexibilitate, putând modifica datele și orele cu până la 24 de ore înaintea vizitei, cu ajutorul unui link de pe biletul electronic. 

Cel mai mic preț garantat 
Dacă găsiți un preț mai mic la acest produs în decurs de 48 de ore de la rezervare, vă vom înapoia diferența de preț. 

Puncte forte

- Răsfățați-vă cu trei dintre cele mai populare atracții ale Londrei

- Beneficiați de intrare rapidă cu bilete rezervate

- Flexibilitate: puteți alege sau schimba data și ora

- Scanați biletele de pe telefon și intrați

- Vizitați faimosul muzeu al figurilor de ceara Madame Tussauds

- Admirați Londra de sus, din London Eye

- Faceți o croazieră de neuitat pe Tamisa

- Primiți un voucher de reducere de 10% la magazinul muzeului Madame Tussauds

La ce să mă aștept?

Trei atracții pentru familii cu reducere de 35%! 

Acest pachet 3 în 1 include 3 dintre atracțiile de top ale Londrei: muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds, London Eye, și o croazieră pe Tamisa. 

Bucurați-vă de maximă flexibilitate: nu a fost niciodată atât de ușor să vă planificați excursia!

Alegeți și schimbați singuri zilele și orele de vizitare pentru London Eye și croaziera pe Tamisa - cu până la 24 de ore înaintea vizitei la Madame Tussauds!

Explorați muzeul Madame Tussauds din Londra 

Vizitați faimosul muzeu al figurilor de ceară din Londra și faceți cunoștință cu familia regală britanică. Fotografiați-vă alături de șefi de stat, jucați în Războiul Stelelor sau participați la petrecerea exclusivistă a celor mai pretențioase vedete cap de afiș. Sau pur și simplu așezați-vă lângă Tom Hardy să îi auziți bătăile inimii!

Sunt foarte multe atracții pentru întreaga familie. Biletul include Marvel Super Heroes 4D și Star Wars Experience.  

Admirați panorama din London Eye

Lângă Tamisa, chiar vis-a-vis de Big Ben, se află unul dintre cele mai faimoase repere ale Londrei: London Eye. De aici puteți admira de la înălțimea de 135 de metri noua panoramă a orașului. Este o atracție îndrăgită de copii și adulți deopotrivă!

Faceți o croazieră de-a lungul Tamisei

Croaziera London Eye pe Tamisa durează 40 de minute, timp în care veți vedea unele dintre cele mai faimoase atracții ale Londrei, cum ar fi Big Ben, Casa Parlamentului, Catedrala St Paul’s, Tower Bridge, Turnul Londrei și teatrul lui  Shakespeare. Croaziera începe chiar de lângă London Eye. 

Cum funcționează?

Cum intru în posesia biletelor?

Biletul electronic este trimis pe e-mail imediat ce ați finalizat rezervarea. Se acceptă biletele pe dispozitive mobile.

Cum procedez?

Madame Tussauds: Data și ora pe care le selectați sunt pentru vizita la muzeul  Madame Tussauds și nu vor putea fi schimbate. Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înaintea orei din ziua rezervării, scanați codul de bare de pe biletul electronic la intrarea 2 și începeți vizita. 

London Eye & Croaziera London Eye pe Tamisa: Puteți vizita aceste atracții cu până la 3 zile înaintea vizitei la muzeul  Madame Tussauds și până la 90 de zile mai târziu. 
Pentru a beneficia de un acces mai rapid, vă recomandăm să rezervați anumite date și ore, prin intermediul portalului de rezervări pus la dispoziție. Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înaintea intervalului rezervat. Găsiți link-ul către portal și instrucțiuni de utilizare în biletul electronic.
În cazul în care nu doriți să rezervați o anumită zi prin intermediul portalului, prezentați-vă la casa de bilete și veți primi primul interval disponibil. Nu vă putem garanta disponibilitate imediat.   

Vă rugăm să rețineți: un bilet vă asigură intrarea la toate atracțiile. Orice modificare ulterioară efectuată prin intermediul portalului se va reflecta în același cod de bare de pe biletul electronic, fără să fie nevoie de un alt bilet. Puteți modifica rezervarea până la de 10 ori și cu 24 de ore înaintea rezervării făcute pentru vizita la Madame Tussauds.

Trebuie să vizitez toate cele 3 atracții în aceeași zi?
Nu. Puteți vizita London Eye și croaziera London Eye pe Tamisa cu până la 3 zile înaintea vizitei la Madame Tussauds și până la 90 de zile mai târziu. Vă recomandăm să rezervați anumite date și ore, prin intermediul portalului de rezervări pus la dispoziție. Găsiți link-ul către portal și instrucțiuni de utilizare în biletul electronic.

Cum intru în posesia voucherului de reducere de 10%? 
Pe biletul electronic există un link către voucherul de reducere de 10% la magazinul de suveniruri al muzeului Madame Tussauds. Trebuie numai să printați voucherul de reducere și să îl prezentați la casă.  

Informații importante

- Biletele pentru London Eye sunt bilete standard, nefiind nevoie să stați la coadă la casa de bilete. Însă e posibil să fie coadă la urcarea în gondolă, unde va trebui să așteptați!
- Reducerea este comparată cu prețul de la casa de bilete*.

Categorii de bilete

Adult (16+)
Copil (3-15)
Bebeluș (0-2): Gratuit

Copiii cu vârsta sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (18+)

Orar

Madame Tussauds: Zilnic de la 10 la 16.

Croaziera London Eye River Cruise: Pleacă zilnic la fiecare oră de la London Eye Pier, chiar sub London Eye.

Rezervați acum

Fantastic: 4.6 – 621 Recenzii

Rezervă

vin, 3 iul 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Cel mai mic preț garantat Cel mai mic preț garantat
Dacă găsiți un preț mai mic la acest produs în decurs de 48 de ore de la rezervare, vă vom înapoia diferența de preț. Vă garantăm că beneficiați de cel mai mic preț când rezervați la noi.

Confirmare imediată

Bilet electronic acceptat

Economisiți timp - intrare prioritară

Orar

Ce este inclus?

- Un voucher de 10% reducere la magazinul muzeului Madame Tussauds 
- Link către portalul de rezervări pentru a modifica datele și orele vizitelor 

Indicații

Pachet 3 în 1: Madame Tussauds, London Eye & Croazieră

Adresa
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.