Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Similar experiences

Similar categories

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's Basilica

4.5 (791)
De la € 74.4
Acest tur foarte popular va acoperi cea mai mare parte celebrul Vatican, Muzeele Vaticanului, Capela Sixtină, de "Vatacombs" (morminte subterane din fostele Papilor) și Bazilica Sf. Petru

Veți vedea scoate în evidență de la probabil cea mai importantă colecție de artă din lume, se numără Camerele lui Rafael, Capela Sixtină, și Belvedere Courtyard. Ghidul vă va oferă o imagine de ansamblu cu privire la toate veți vedea, în special cu privire la Capela Sixtină și celebrul pictor Michelangelo.

După ce a părăsit Capela Sixtină, veți fi condus prin nivelul subteran, numit "Vatacombs," o zona rar vazut de la Vatican, unde se află mormintele foștilor papilor.
Ne vom indrepta apoi în sus, în Bazilica Sf. Petru, cea mai mare bazilica din lume, construit asupra a ceea ce se crede a fi oasele Sf. Petru.
Incluse în această vizită sunt "Pieta", celebrul Domul proiectat de Michelangelo, masiv BALDACCHINO sculptat in bronz de Bernini, Schimbarea de Raphael și de alte monumente de importanță artistică.
Turul se încheie în afara Bazilica magnific, unde vom auzi despre istoria Vaticanului, Garda Elvețiană, precum și modul în care a fost proiectat Piața Sf. Petru.

Acest tur este identic cu prima parte a turneului "Vatican Dupa-amiaza tur / Vatican Morning Tour". Dacă nu vă doriți să aveți un tur cu ghid pentru Vatacombs și St Peters Basilica, vă rugăm să faceți o rezervare la turneul "Vatican Dupa-amiaza tur / Vatican Morning Tour" în loc!


Informații importante:
- Tour Durata: aproximativ 3 ore
- Tour este în limba engleză
- Copiii 6-17 ani. Copiii sub 6 ani sunt gratuite. Toate celelalte plăti prețul normal!
- Bilete de intrare la Vatican și Muzeul Vatican este inclus în biletul (acest lucru în mod normal, să plătiți direct de la Vatican și este echivalent cu min 20 EUR per persoană..
- Nu există costuri sau taxe ascunse sau suplimentare!
- Veți sări peste toate cozile oficiale / publice, și ele pot fi foarte lungi, de până la câteva ore. Cu toate acestea, în anumite zile, cum ar fi sărbători, la sfârșit de săptămână și de sărbătorile religioase, ar putea exista unele linii. Acest lucru nu poate fi evitat, dar aceste linii vor fi mult mai scurte decât cele publice!
- Anularea se poate întâmpla într-un termen foarte scurt. În aceste cazuri, vă vom contacta și vă oferă tur date alternative sau te rambursare completă!
- Există un cod vestimentar strict la Vatican. Umerii și genunchii trebuie să fie acoperite pentru femei și bărbați. Sandale sunt considerate adecvate.
- Din cauza controalelor de securitate și siguranță, vă recomandăm insistent să nu aduci nici un saci mari sau pachete!
- Acest tur este realizat ca un tur de mers pe jos, așa cum nu există vehicule sunt permise în interiorul Vaticanului, așa că vă rugăm să poarte încălțăminte adecvată!
- Acest tur se încheie la Vatican!

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.  

Opening hours

- April to October at 8:45 AM, 11:00 AM and 13:00 PM. - November to March at 11 AM. - Closed Sundays and on other religious holidays!

What’s not included?

- Necropolis.

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Duration: 3 hours

What’s included?

- A guided tour through the Vatican city.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- Access to the Vatacombs.

Opening hours

Directii

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Address
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome, Italy

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.