Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

6 în 1 Londra

Experiențe similare

Categorii similare

Pachet 6 în 1 Londra

4.7 (218)
De la 541,40 lei

6 atracții fabuloase, o mare aventură! Aceasta este o ofertă extraordinară - plătiți pentru două atracții turistice și primiți alte patru GRATUIT! Acest pachet include Madame Tussauds, London Eye, Croaziera pe Tamisa de la London Eye, SEA LIFE London, Shrek’s Adventure și Temnița Londrei (the London Dungeon).

Ofertă extraordinară - Plătiți 2 și primiți 6 atracții turistice

Acest pachet extraordinar include 6 din cele mai populare atracții turistice ale Londrei: Madame Tussauds, London Eye, croaziera pe Tamisa, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London și Temnița din Londra.  

Dacă intenționați să vizitați Madame Tussauds și London Eye, rezervați acest pachet și obțineți croaziera London Eye River Cruise, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London și Temnița la același preț!*

Puncte forte

- Bucurați-vă de 6 dintre cele mai populare atracții turistice ale Londrei

- Mergeți într-o călătorie incitantă prin Londra

- Plătiți prețul pentru două atracții turistice și primiți alte patru GRATUIT

- Vizitați faimosul muzeu al figurilor de ceară Madame Tussauds

- Admirați Londra de sus

- Faceți o croazieră pe Tamisa cu London Eye River Cruise

- Explorați lumea subacvatică la SEA LIFE London Aquarium

- Vizitați noua atracție a Londrei la Shrek's Adventure!

- Înspăimântați-vă la Temnița Londrei (the London Dungeon)

- Rezervați online și primiți bilete gratuite la patru atracții turistice

- Primiți un voucher de reducere de 10%, care poate fi folosit în cadrul magazinului Madame Tussauds

La ce să mă aștept?

Explorați muzeul Madame Tussauds din Londra 

Vizitați faimosul muzeu al figurilor de ceară din Londra și faceți cunoștință cu familia regală britanică. Fotografiați-vă alături de șefi de stat, jucați în Războiul Stelelor sau participați la petrecerea exclusivistă a celor mai pretențioase vedete cap de afiș. Sau pur și simplu așezați-vă lângă Tom Hardy să îi auziți bătăile inimii!

Sunt foarte multe atracții pentru întreaga familie. Biletul include Marvel Super Heroes 4D și Star Wars Experience.  

Admirați panorama asupra Londrei din London Eye

Lângă Tamisa, chiar vis-a-vis de Big Ben, se află unul dintre cele mai faimoase repere ale Londrei: London Eye. De aici puteți admira o cu totul altă perspectivă, de la înălțimea de 135 de metri. Peisajul este de neegalat și nu ar trebui să îl ratați! 

Faceți o croazieră de-a lungul Tamisei

Croaziera London Eye pe Tamisa durează 40 de minute, timp în care veți vedea unele dintre cele mai faimoase atracții ale Londrei, cum ar fi Big Ben, Casa Parlamentului, Catedrala St Paul’s, Tower Bridge, Turnul Londrei și teatrul lui  Shakespeare. Croaziera începe chiar de lângă London Eye. 

Explorați lumea subacvatică

La acvariul SEA LIFE din Londra distracția este garantată pentru întreaga familie! Faceți cunoștință cu cele 500 de specii din întreaga lume, peste 40 de tipuri de rechini și 14 zone tematice. 

Trageți o sperietură de zile mari la Temnița Londrei (the London Dungeon)
Faceți o călătorie palpitantă de 90 de minute prin 1000 de ani de istorie a Londrei, experimentați scene 360 de grade cu povești captivante și actori live, auziți, mirosiți și simțiți istoria Londrei! Vă puteți bucura și de cele două călătorii subterane.  

Plecați într-o aventură alături de Shrek
Urcați la bordul autobuzului magic 4D de la DreamWorks. Măgărușul vă va fi ghid turistic, și totul va fi însoțit de haos, zarvă și distracție fără limite. 

Participați la cele 10 spectacole live cu teme de poveste, în care veți vizita mlaștina lui Shrek, aflați-vă destinul în bolul de cristal, pierdeți-vă în labirintul oglinzilor și descoperiți Căpcăunul din voi atunci când trebuie!  

Toate atracțiile: Shrek's Adventure!, London Eye, croaziera pe Tamisa de la London Eye, Temnița (the London Dungeon) și acvariul SEA LIFE London sunt situate pe malul sudic, așa că le puteți combina cu ușurință, vizitându-le într-o singură zi.  

Cum funcționează?

Cum intru în posesia biletelor?

Biletul electronic este trimis pe e-mail imediat ce ați finalizat rezervarea. Se acceptă biletele pe dispozitive mobile.

Cum procedez?

Madame Tussauds: Vă rugăm să veniți în ziua și la ora confirmată. Scanați codul de bare de pe biletul electronic la intrarea 2 și începeți vizita. 

Pentru a avea garantat accesul la celelalte atracții și să beneficiați de un acces mai rapid, vă recomandăm să rezervați anumite date și ore, prin intermediul portalului de rezervări pus la dispoziție ( The BIG London Adventure booking portal). Găsiți link-ul către portal și instrucțiuni clare de utilizare în biletul electronic.
Când ați rezervat vizitele la atracțiile dorite prin portalul de rezervări, se aplică următoarele instrucțiuni:

London Eye:    

Mergeți la punctul de îmbarcare standard la ora confirmată pe portalul de rezervări. Vă rugăm să rețineți: Biletul este unul standard, nu unul cu intrare cu prioritate.

Croaziera pe Tamisa

Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înaintea intervalului rezervat pe portalul de rezervări.

Temnița (The London Dungeon): Veniți la intrare la ora rezervată pe portalul de rezervări, pregătiți să intrați la primul spectacol.

Acvariul SEA LIFE London: Mergeți la ”intrarea pentru rezervări programate” la ora rezervată și confirmată pe portalul de rezervări.  

Shrek’s Adventure: Veniți la intrare la ora rezervată pe portalul de rezervări, pregătiți să intrați la primul spectacol.

Atracțiile care nu sunt rezervate în avans pe portalul de rezervări vor fi supuse disponibilității la momentul vizitei și necesită vizita la casa de bilete pentru a putea efectua o rezervare pentru următorul interval disponibil. Nu vă putem garanta disponibilitate imediat.   

Cât sunt valabile biletele?
Biletele la Madame Tussauds sunt valabile doar în ziua aleasă și în intervalul de timp rezervat - așa cum apare pe biletul electronic. Vă puteți organiza vizita la celelalte atracții turistice oricând, în funcție de disponibilitate în timp de 90 de zile de la data vizitei la Madame Tussauds.

Cum intru în posesia voucherului de reducere de 10%? 
Pe biletul electronic există un link către voucherul de reducere de 10% la magazinul de suveniruri al muzeului Madame Tussauds. Trebuie numai să printați voucherul de reducere și să îl prezentați la casă.

Informații importante

- Biletele pentru London Eye sunt bilete standard, nefiind nevoie să stați la coadă la casa de bilete. Însă e posibil să fie coadă la urcarea în gondolă, unde va trebui să așteptați!
- Reducerea este comparată cu prețul de la casa de bilete*.

Categorii de bilete

Adult (16+ ani)
Copil (3-15 ani)
Bebeluș (0-2 ani): Gratuit

Copiii cu vârsta mai mică de 16 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (18+ ani)

Orar

London Eye: Vă rugăm să consultați calendarul pentru date și ore disponibile. 

Madame Tussauds: zilnic între 10 și 16

Rezervă

sâm, 19 sep 2020

Cel mai mic preț garantat Cel mai mic preț garantat
Dacă găsiți un preț mai mic la acest produs în decurs de 48 de ore de la rezervare, vă vom înapoia diferența de preț. Vă garantăm că beneficiați de cel mai mic preț când rezervați la noi.

Bestseller

Confirmare imediată

Bilet electronic acceptat

Economisiți timp - intrare prioritară

Orar

Ce este inclus?

- Un voucher de reducere de 10%, care poate fi folosit în cadrul magazinului Madame Tussauds

- O băutură gratuită la taverna din cadrul Temniței din Londra

- Link către portalul de rezervări pentru a modifica datele și orele vizitelor 

Indicații

6 în 1 Londra

Adresa
Madame Tussauds Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.