Bilete de căutare

A COVID-19 update for our community. Read more

Despre Ticmate

  • 100% sistem de plată sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

2-în-1: Madame Tussauds & London Eye

Similar experiences

Similar categories

2-în-1: Madame Tussauds & London Eye

4.6 (942)
De la 275,10 lei

Vizitați două dintre cele mai populare atracții turistice ale Londrei: Madame Tussauds și London Eye! Rezervați online biletul 2 în 1 și economisiți 40% din prețul biletelor cumpărate individual la casa de bilete. Bucurați-vă de flexibilitate maximă, putând alege sau modifica singuri data și ora pentru London Eye cu până la 24 de ore înaintea vizitei!  

Ofertă Exclusivă- disponibilă numai dacă rezervați la noi!
Dacă cumpărați pachetul 2 în 1 cu intrare la London Eye și Madame Tussauds beneficiați de o reducere de 30% din costul biletelor. Bucurați-vă de flexibilitate, putând modifica datele și orele cu până la 24 de ore înaintea vizitei, cu ajutorul unui link de pe biletul electronic. Nu a fost niciodată atât de ușor să vă planificați excursia!

Cel mai mic preț garantat 
Dacă găsiți un preț mai mic la acest produs în decurs de 48 de ore de la rezervare, vă vom înapoia diferența de preț. 

Highlights

- Rezervați online și economisiți 40 % din prețul biletelor

- Aveți acces mai rapid cu biletele rezervate în avans

- Flexibilitate maximă: Alegeți și schimbați singuri datele și ora

- Trebuie doar să scanați biletul electronic de pe telefon

- Urcați la o înălțime de 135 de metri în aer, în London Eye și admirați Big Ben, Westminster Abbey și multe altele

- Explorați faimosul muzeu al figurilor de ceară Madame Tussauds 

- Primiți un voucher de reducere de 10% la magazinul de suveniruri al muzeului Madame Tussauds

What can I expect?

Bucurați-vă de maximă flexibilitate!

Alegeți și schimbați singuri zilele și orele de vizitare pentru London Eye cu până la 24 de ore înaintea vizitei prin accesând un link de pe biletul electronic - nu a fost niciodată atât de ușor să vă planificați excursia!

Explorați muzeul Madame Tussauds din Londra 

Vizitați faimosul muzeu al figurilor de ceară din Londra și faceți cunoștință cu familia regală britanică. Fotografiați-vă alături de șefi de stat, jucați în Războiul Stelelor sau participați la petrecerea exclusivistă a celor mai pretențioase vedete cap de afiș. Sau pur și simplu așezați-vă lângă Tom Hardy șă îi auziți bătăile inimii!

Sunt foarte multe atracții pentru întreaga familie. Biletul include Marvel Super Heroes 4D și Star Wars Experience.  

Admirați panorama din London Eye

Lângă Tamisa, chiar vis-a-vis de Big Ben, se află unul dintre cele mai faimoase repere ale Londrei: roata London Eye. De aici puteți admira de la înălțimea de 135 de metri panorama asupra orașului. De nicăieri nu veți putea vedea mai bine Londra!

How does it work?

Cum intru în posesia biletelor?

Biletul electronic este trimis pe e-mail imediat ce ați finalizat rezervarea. Se acceptă biletele pe dispozitive mobile.

Cum procedez?

Madame Tussauds: Data și ora pe care le selectați sunt pentru vizita la muzeul  Madame Tussauds și nu vor putea fi schimbate. Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înaintea orei din ziua rezervării, scanați codul de barede pe biletul electronic la ușa 2 și începeți vizita. 

London Eye: Puteți vizita aceste atracții cu până la 3 zile înaintea vizitei la muzeul  Madame Tussauds și până la 90 de zile mai târziu. 

Pentru a beneficia de un acces mai rapid, vă recomandăm să rezervați anumite date și ore, prin intermediul portalului de rezervări pus la dispoziție. Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înaintea intervalului rezervat. Găsiți link-ul către portal și instrucșiuni de utilizare în biletul electronic.
În cazul în care nu doriți să rezervați o anumită zi prin intermediul portalului, prezentați-vă la casa de bilete și veți primi primul interval disponibil. Vă rugăm să rețineți că acesta este un bilet standard.  

Vă rugăm să rețineți: un bilet vă asigură intrarea la toate atracțiile. Orice modificare ulterioară efectuată prin intermediul portalului se va reflecta în același cod de bare de pe biletul electronic, fără să fie nevoie de un alt bilet. Puteți modifica rezervarea până la de 10 ori și cu 24 de ore înaintea rezervării făcute pentru vizita la Madame Tussauds.

Trebuie să vizitez ambele atracții în aceeași zi?
Nu. Puteți vizita London Eye cu până la 3 zile înaintea vizitei la Madame Tussauds și până la 90 de zile mai târziu. Vă recomandăm să rezervați anumite date și ore, prin intermediul portalului de rezervări pus la dispoziție. Găsiți link-ul către portal și instrucțiuni de utilizare în biletul electronic.

Cum intru în posesia voucherului de reducere de 10%? 
Pe biletul electronic există un link către voucherul de reducere de 10% la magazinul de suveniruri al muzeului Madame Tussauds. Trebuie numai să printați voucherul de reducere și să îl prezentați la casă.  

Important information

- Biletele pentru London Eye sunt bilete standard, nefiind nevoie să stați la coadă la casa de bilete. Însă e posibil să fie coadă la urcarea în gondolă, unde va trebui să așteptați!
- Reducerea este comparată cu prețul de la ușă, în aceeași zi pentru fiecare atracție turistică.

Ticket categories

Adult (16+ ani)

Copil (3-15 ani)

Bebeluș (0-2 ani): Gratuit

Opening hours

London Eye: consultați orarul aici

Madame Tussauds: zilnic între 10 și 16

Rezervă

sat, 2 may 2020

Refundable tickets Refundable tickets
Refundable up to 48 hours before performance date. A cancellation fee of up to 20% pr. ticket may apply

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Opening hours

What’s included?

- Un voucher de 10% reducere la magazinul muzeului Madame Tussauds 
- Link către portalul de rezervări pentru a modifica datele și orele vizitelor 

Directii

2-în-1: Madame Tussauds & London Eye

Address
London Eye: Clădirea Riverside, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.