Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Woodbury Common Outlets Shopping Tour

Woodbury Common Outlets Shopping Tour

Similar experiences

Similar categories

Woodbury Common Outlets Shopping Tour

4.3 (112)
De la 21,20 €
Doriți să magazin unde puteți găsi toate designeri celebri?

Acum este sansa ta de a face cumpărături până când picătură și obține o afacere bună.

Vizitați Distributie de renume mondial Woodbury și magazin de la 220 de magazine outlet de designer. Veți găsi, de economii impresionante de la 25% la 65%, de zi cu zi de la designeri de top si cele mai cunoscute branduri europene și americane, cum ar fi Adidas, Burberry, Brooks Brothers, Coach, Donna Karan, Dolce & Gabbana, Ecco, Frette, Giorgio Armani, Gucci, Jimmy Choo, Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Timberland, Chanel, Fendi, J.Crew, Lacoste, Nike, și Prada.

Woodbury Outlet este conceput ca un sat cu magazine de interior și restaurante, transport și zone de mers pe jos din afara!

Acest tur include transportul dus-intors cu autobuzul la și de la Woodbury Outlet plus un cupon gratuit VIP Book (valoare 10 dolari), cu sute de dolari in economii suplimentare, o listă completă de magazine, până la data de vânzare și de evenimente de informare, ore de cumpărături și mai mult .

Vizitați Woodbury Outlet pentru informații suplimentare aici !

Woodbury Outlet este de aprox. La 1 oră de la Manhattan, în funcție de trafic.

Plecări: de la Gray Linia Visitor Center, la Port Authority Bus Terminal 42nd Street & 8th Avenue 08:30 09:15 09:30 09:45 10:00 11:30 12:45 și 14:45
De la Woodbury Outlet: 12:05 12:45 13:30 02:00 16:10 04:45 17:45 și 07:00. Înapoi la Gray Linia Visitor Center, la Port Authority Bus Terminal.

Important:
- Biletele vor fi trimise la adresa de e-mail imediat după ce ați completat rezervarea și plata a fost aprobat
- Plecarea de la GLNYS Visitor Center, intrarea la nivel de stradă de autoritate portuara Bus Terminal pe strada 42, chiar lângă colțul 8th Avenue. Vă rugăm să fiți acolo de 15 min. înainte de plecare!
- Bilet este valabil numai la data rezervat!
- Copiii sunt între 3 și 11 ani. Copii de 12 și adulții mai în vârstă sunt considerate
- Plecare de zi cu zi, cu excepția Ziua Recunoștinței, 25 decembrie, 31 și 1 ianuarie.

Save between 25-65% on well-known brands

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between the ages of 3-11. Children under  3 are free when accompanied by a paying adult. 

Opening hours

Plecare de zi cu zi a Woodbury Outlet 8:30 - 02:45 (aproximativ la fiecare oră -. Verifica program) Intoarcere la Gray Linia Visitor Center, la Port Authority Bus Terminal prinz 05 - 07:0 (aproximativ la fiecare oră -. Verifica program)

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

What’s included?

This tour includes roundtrip bus transportation to and from Woodbury Outlet plus a complimentary VIP coupon booklet (value $10) with hundreds of dollars in additional savings, a complete list of stores, up-to-date sale and event information, shopping hours and more. 

Departure times

Directii

Woodbury Common Outlets Shopping Tour

Address
42 Street, Port Authority Bus Terminal NY 10036 ‎

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.