Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Experiențe similare

Categorii similare

Eiffel Tower: Dinner, Cruise and Lido de Paris

4.4 (17)
De la 1.356,90 lei
Puteți lua masa pe data de 1. etaj al Turnului Eiffel din Paris, apoi să ia o croazieră de seară pe Sena și se încheie seara, la o emisiune la Lido de Paris! O seară perfectă și turneul nostru cel mai popular din Paris!

Veti incepe seara de mese (băuturi incluse), la noul restaurant "58 Tour Eiffel", situat la etajul 1 al Turnului Eiffel, înainte de a descoperi monumente si obiective turistice principal de la Paris "în timpul unei croaziere pe râul Sena.

După croazieră autobuzul vă va conduce la Lido de Paris, unde apoi va participa la "Merveilles" cele mai recente cabaret Lido de Paris. Fiecare persoană este servit un pahar de șampanie la Lido de Paris.

Un autocar de lux va conduce între atracțiile și înapoi din nou, și există un ghid vorbitor de limba franceză și limba engleză cu tine tot timpul!

NB:
* Restaurant '58 Tour Eiffel "și Lido din Paris sunt întotdeauna foarte populare, astfel încât nu ar putea fi timp și cozi de așteptare pentru a intra la restaurant și în a Lido de Paris Pentru aceasta noi nu poate fi considerat responsabil.
* Există de multe ori mai multi clienti de la Lido de Paris, astfel încât spațiul de la Lido de Paris poate fi limitat și se simt aglomerat.
* Daca sunt mai mult de 8 persoane, nu s-ar putea obține propria masă la '58 Tour Eiffel ", s-ar putea fi împărțită în mai multe mese decât doar unul!
* În unele cazuri rare, și, uneori, din cauza vremii, va participa la croaziera înainte de a lua masa la restaurant '58 Tour Eiffel ". Acest lucru se întâmplă de multe ori într-un termen foarte scurt, așa că nu avem o șansă să-ți spun. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Este nevoie de rochie formala si casual

Durata: 7-8 ore.

Plecare Times: În fiecare seară la 6:15. Vă rugăm să fiți la punctul de plecare cu cel puțin 30 de minute. înainte de a începe.

Turnul Eiffel Cina, Cruise și Lido din Paris începe și se termină la 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris.

NB: Vi se va solicita în autobuz care hotelul locuiți în, iar în cazul în care acesta se află în centrul Parisului, autobuzul se va opri în imediata apropiere a hotelului tău, astfel încât să puteți obține de pe acolo.

Categorii de bilete

Adult (12+)
Child (4-11)

Orar

Turul începe în fiecare seară de la 18:15
Rezervați acum

Fantastic: 4.4 – 17 Recenzii

Rezervă

vin, 1 ian 2021

Confirmare imediată

Printați voucherul

Ghid însoțitor

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Dinner at the restaurant will be replaced with dinner on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Ora de îmbarcare

Ce este inclus?

- Access to the 1st floor of the Eiffel Tower.
- A dinner inside the Eiffel Tower.
- Cruise on the Seine.
- Show at the Lido de Paris.
- A glass of champagne.
- A live guide.
- Free transportation between attractions.

Indicații

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Adresa
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.