Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Similar experiences

Similar categories

Eiffel Tower: Dinner, Cruise & Moulin Rouge

4.4 (58)
De la 289,00 €
Puteți lua masa pe data de 1. etaj al Turnului Eiffel din Paris, apoi să ia o croazieră de seară pe Sena și încheia seara la un spectacol la Moulin Rouge! O seară perfectă și turneul nostru cel mai popular din Paris!

Veti incepe seara de mese (băuturi incluse), la noul restaurant "58 Tour Eiffel", situat la etajul 1 al Turnului Eiffel, înainte de a descoperi monumente si obiective turistice principal de la Paris "în timpul unei croaziere pe râul Sena.

După croazieră autobuzul vă va conduce la Moulin Rouge, în cazul în care va participa apoi "Feerie", cea mai recentă cabaret Moulin Rouge. Fiecare persoană este servit un pahar de șampanie la Moulin Rouge.

Un autocar de lux va conduce între atracțiile și înapoi din nou, și există un ghid vorbitor de limba franceză și limba engleză cu tine tot timpul!

NB:
* Restaurant '58 Tour Eiffel "și Moulin Rouge sunt întotdeauna foarte populare, astfel încât nu ar putea fi timp și cozi de așteptare pentru a intra la restaurant și în a Moulin Rouge. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Există de multe ori mai multi clienti de la Moulin Rouge, astfel încât spațiul de la Moulin Rouge poate fi limitat și se simt aglomerat.
* Daca sunt mai mult de 8 persoane, nu s-ar putea obține propria masă la '58 Tour Eiffel ", s-ar putea fi împărțită în mai multe mese decât doar unul!
* În unele cazuri rare, și, uneori, din cauza vremii, va participa la croaziera înainte de a lua masa la restaurant '58 Tour Eiffel ". Acest lucru se întâmplă de multe ori într-un termen foarte scurt, așa că nu avem o șansă să-ți spun. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Este nevoie de rochie formala si casual

Durata: 7-8 ore.

Plecare Times:
În fiecare seară la 6:15. Vă rugăm să fiți la punctul de plecare cu cel puțin 30 de minute. înainte de a începe.

Turnul Eiffel Cina, Cruise și Moulin Rouge începe și se termină la 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!
NB: Vi se va solicita în autobuz care hotelul locuiți în, iar în cazul în care acesta se află în centrul Parisului, autobuzul se va opri în imediata apropiere a hotelului tău, astfel încât să puteți obține de pe acolo.

Ticket categories

Adult (12+)
Child (6-11)

Opening hours

Turul începe în fiecare seară de la 18:15

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Opening hours

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Dinner at the restaurant will be replaced with dinner on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Directii

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Address
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.