Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • 100% sistem de plată sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Similar experiences

Similar categories

Eiffel Tower: Dinner, Cruise & Moulin Rouge

4.4 (58)
De la 1.542,00 lei
Puteți lua masa pe data de 1. etaj al Turnului Eiffel din Paris, apoi să ia o croazieră de seară pe Sena și încheia seara la un spectacol la Moulin Rouge! O seară perfectă și turneul nostru cel mai popular din Paris!

Veti incepe seara de mese (băuturi incluse), la noul restaurant "58 Tour Eiffel", situat la etajul 1 al Turnului Eiffel, înainte de a descoperi monumente si obiective turistice principal de la Paris "în timpul unei croaziere pe râul Sena.

După croazieră autobuzul vă va conduce la Moulin Rouge, în cazul în care va participa apoi "Feerie", cea mai recentă cabaret Moulin Rouge. Fiecare persoană este servit un pahar de șampanie la Moulin Rouge.

Un autocar de lux va conduce între atracțiile și înapoi din nou, și există un ghid vorbitor de limba franceză și limba engleză cu tine tot timpul!

NB:
* Restaurant '58 Tour Eiffel "și Moulin Rouge sunt întotdeauna foarte populare, astfel încât nu ar putea fi timp și cozi de așteptare pentru a intra la restaurant și în a Moulin Rouge. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Există de multe ori mai multi clienti de la Moulin Rouge, astfel încât spațiul de la Moulin Rouge poate fi limitat și se simt aglomerat.
* Daca sunt mai mult de 8 persoane, nu s-ar putea obține propria masă la '58 Tour Eiffel ", s-ar putea fi împărțită în mai multe mese decât doar unul!
* În unele cazuri rare, și, uneori, din cauza vremii, va participa la croaziera înainte de a lua masa la restaurant '58 Tour Eiffel ". Acest lucru se întâmplă de multe ori într-un termen foarte scurt, așa că nu avem o șansă să-ți spun. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Este nevoie de rochie formala si casual

Durata: 7-8 ore.

Plecare Times:
În fiecare seară la 6:15. Vă rugăm să fiți la punctul de plecare cu cel puțin 30 de minute. înainte de a începe.

Turnul Eiffel Cina, Cruise și Moulin Rouge începe și se termină la 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!
NB: Vi se va solicita în autobuz care hotelul locuiți în, iar în cazul în care acesta se află în centrul Parisului, autobuzul se va opri în imediata apropiere a hotelului tău, astfel încât să puteți obține de pe acolo.

Ticket categories

Adult (12+)
Child (6-11)

Opening hours

Turul începe în fiecare seară de la 18:15

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Live guide

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Dinner at the restaurant will be replaced with dinner on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Departure times

What’s included?

- Access to the 1st floor of the Eiffel Tower.
- A dinner inside the Eiffel Tower.
- Cruise on the Seine.
- Show at the Moulin Rouge.
- Half a bottle of champagne.
- A live guide.
- Free transportation between attractions.

Directii

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Moulin Rouge

Address
PARISCityVISION 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.