Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Similar experiences

Similar categories

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

4.3 (84)
De la € 252.4
Bucurați-vă de o croazieră cină pe râul Sena, apoi vizita Turnul Eiffel și se încheie seara cu Cabaret la Moulin Rouge din Paris. Ce ar mai putea dori de când petrece o noapte la Paris!

Puteți începe în această seară de luat masa la bordul una dintre bărcile de la "Marina de Paris", în timp ce te uiți la un spectacol unic care trece dincolo de ferestre: un display de cele mai frumoase monumente cu care se confruntă râul Sena! Meniul la bordul barca este: O selecție de aperitive, à la carte felul principal, selecție de deserturi + pahar de vin.

Barca Cruise va imbarca la poalele Turnului Eiffel, în cazul în care sari peste coada si vizita la etajul 2 al Turnului Eiffel de la care deține o panoramă unică de Paris.

Ca parte a acestui seară intens autobuzul vă va conduce la Moulin Rouge, în cazul în care va participa la "Feerie", cea mai recentă cabaret Moulin Rouge. Fiecare persoană este servit o jumătate de sticlă de șampanie la Moulin Rouge.

Un autocar de lux va conduce între atracțiile și înapoi din nou, și există un ghid vorbitor de limba franceză și limba engleză cu tine tot timpul!

NB:
* Moulin Rouge este întotdeauna foarte populare, astfel încât nu ar putea fi timp și cozi de așteptare pentru a intra la Moulin Rouge. Pentru aceasta nu poate fi considerat responsabil.
* Există de multe ori mai multi clienti de la Moulin Rouge, astfel încât spațiul de la Moulin Rouge poate fi limitat și se simt aglomerat.
* Daca sunt mai mult de 8 persoane, nu s-ar putea obține propria masa la "Marina de Paris", s-ar putea împărtăși cu altcineva
* Este nevoie de rochie formala si / sau casual.

Durata: 7-8 ore.

Plecare Times:
În fiecare seară la 6:00. Vă rugăm să fiți la punctul de plecare cu cel puțin 30 de minute. înainte de a începe.

Cina Cruise, Turnul Eiffel și Moulin Rouge începe și se termină la 2, Rue Des Pyramides, 75001 Paris.
NB: Vi se va solicita în autobuz care hotelul locuiți în, iar în cazul în care acesta se află în centrul Parisului, autobuzul se va opri în imediata apropiere a hotelului tău, astfel încât să puteți obține de pe acolo.

Ticket categories

Adult (12+)
Child (6-11)
Infant (0-5): Free of charge

Opening hours

Turul începe în fiecare seară la 6:00. De la 1 noiembrie la 31 martie numai joi până sâmbătă.

Print out voucher

Opening hours

Directii

Dinner Cruise, Eiffel Tower and Moulin Rouge

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.