Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Venue Information

Paris Essential

Paris Essential

Similar experiences

Similar categories

Paris Essential

4.1 (11)
De la 118,60 €
Acest 3 mod excursie, "Paris Essential", vă va oferi posibilitatea de a descoperi Paris, istoria sa și clădiri mari de la un autocar de lux și o croazieră pe Sena, precum și de Turnul Eiffel, unde vă puteți bucura de un prânz 2 curs .

Primul pas este un tur cu autobuzul cu comentarii audio (disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză), astfel încât să puteți auzi istoria unic de Paris și admira piete principale, poduri, străzi principale și clădiri , cum ar fi: Piața Operei, Concorde, Luvru, Champs-Elysees, Arcul de Triumf, Piața Trocadero, Invalides, Pont Neuf-, Piața Bastille și Opera, Catedrala Notre-Dame, Grădinile Luxemburg, Saint-Germain des Prés și Turnul Eiffel.

Partea de autobuz din acest tur se termină la poalele Turnului Eiffel, iar de aici echipajul va vor intampina la bord una dintre cele trei trimarane care fac parte din "Bateaux Parisiens", pentru o croazieră o oră pe Sena, al doilea parte din turneul! În întregime din sticlă echipate, cu o terasă în spatele și pasarele tot timpul, aceste barci sunt perfect concepute pentru a descoperi și admira arhitectura bogată a orașului. Un comentariu clar și viu însoțite de versuri si muzica evoca diferite locuri si timpuri, este difuzat prin telefoane individuale (de asemenea, disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză, suedeză și daneză).

Vizitarea obiectivelor turistice de croazieră, de asemenea, se termină la poalele Turnului Eiffel, în cazul în care săriți peste linia și merge direct la liftul pentru o plimbare până la etajul 1 al Turnului Eiffel, care vă oferă o vedere panoramică minunată de la Paris. Aici vă veți bucura de un prânz 2 curs (băuturi incluse), la noul restaurant "58 Tour Eiffe l", care este partea finală a "Paris Essential". Dacă vă place, puteți cumpăra bilete la două. și / sau etajul 3 din Turnul Eiffel în timp ce acolo.

Durata: 5 ore. (În funcție de cât de mult timp ai petrece la Turnul Eiffel)

Plecarea Times: 09:00 si 12:00 Va rugam sa fiti la punctul de plecare cu cel puțin 20 de minute. înainte de a începe.

Paris Essential începe la 2 Rue de Pyramides 75001 Paris și se termină la Turnul Eiffel!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Turul începe în fiecare zi de la 09:00, 12:00
Book now

Fantastic: 4.1 – 11 reviews

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Opening hours

Directii

Paris Essential

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.