Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Venue Information

Paris Essential

Paris Essential

Paris Essential

Experiențe similare

Categorii similare

Turnul Eiffel: Experiență completă la Paris - 5 ore

4.1 (11)
De la 610,10 lei
Acest 3 mod excursie, "Paris Essential", vă va oferi posibilitatea de a descoperi Paris, istoria sa și clădiri mari de la un autocar de lux și o croazieră pe Sena, precum și de Turnul Eiffel, unde vă puteți bucura de un prânz 2 curs .

Primul pas este un tur cu autobuzul cu comentarii audio (disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză), astfel încât să puteți auzi istoria unic de Paris și admira piete principale, poduri, străzi principale și clădiri , cum ar fi: Piața Operei, Concorde, Luvru, Champs-Elysees, Arcul de Triumf, Piața Trocadero, Invalides, Pont Neuf-, Piața Bastille și Opera, Catedrala Notre-Dame, Grădinile Luxemburg, Saint-Germain des Prés și Turnul Eiffel.

Partea de autobuz din acest tur se termină la poalele Turnului Eiffel, iar de aici echipajul va vor intampina la bord una dintre cele trei trimarane care fac parte din "Bateaux Parisiens", pentru o croazieră o oră pe Sena, al doilea parte din turneul! În întregime din sticlă echipate, cu o terasă în spatele și pasarele tot timpul, aceste barci sunt perfect concepute pentru a descoperi și admira arhitectura bogată a orașului. Un comentariu clar și viu însoțite de versuri si muzica evoca diferite locuri si timpuri, este difuzat prin telefoane individuale (de asemenea, disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză, suedeză și daneză).

Vizitarea obiectivelor turistice de croazieră, de asemenea, se termină la poalele Turnului Eiffel, în cazul în care săriți peste linia și merge direct la liftul pentru o plimbare până la etajul 1 al Turnului Eiffel, care vă oferă o vedere panoramică minunată de la Paris. Aici vă veți bucura de un prânz 2 curs (băuturi incluse), la noul restaurant "58 Tour Eiffe l", care este partea finală a "Paris Essential". Dacă vă place, puteți cumpăra bilete la două. și / sau etajul 3 din Turnul Eiffel în timp ce acolo.

Durata: 5 ore. (În funcție de cât de mult timp ai petrece la Turnul Eiffel)

Plecarea Times: 09:00 si 12:00 Va rugam sa fiti la punctul de plecare cu cel puțin 20 de minute. înainte de a începe.

Paris Essential începe la 2 Rue de Pyramides 75001 Paris și se termină la Turnul Eiffel!

Categorii de bilete

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Orar

Turul începe în fiecare zi de la 09:00, 12:00
Rezervați acum

Fantastic: 4.1 – 11 Recenzii

Rezervă

mar, 1 sep 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Confirmare imediată

Printați voucherul

Economisiți timp - intrare prioritară

Durata: 5 hours

Orar

Due to renovations Restaurant 58 is closed until April 2020. Lunch at the restaurant will be replaced with lunch on the terrace of the Eiffel Tower, located on the 1st floor.

Ce este inclus?

- Entry to the Eiffel Tower.
- Lunch on the 1st floor of the Eiffel Tower.
- A sightseeing tour.
- A one hour cruise.
- An audio guide.

Indicații

Paris Essential

Adresa
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.