Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Venue Information

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Experiențe similare

Categorii similare

Eiffel Tower: Audio guided tour & cruise - 5 hours

4.2 (315)
De la 416,60 lei
Acest 3 mod excursie, "Paris Panoramic Tour", vă oferă posibilitatea de a descoperi Paris, istoria sa și clădiri mari de la un autocar de lux, de la o croazieră pe Sena și de la Turnul Eiffel.

Primul pas este un tur cu autobuzul cu comentarii audio (disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză), astfel încât să puteți auzi istoria de la Paris și admira piete principale, poduri, străzi principale și clădiri , cum ar fi: Piața Operei, Concorde, Champs-Elysees, Arcul de Triumf, Piața Trocadero, Invalides, Pont Neuf-, Piața Bastille și Opera, Catedrala Notre-Dame, Grădinile Luxemburg, Saint-Germain des Prés și Turnul Eiffel .

Partea de autobuz din acest tur se termină la poalele Turnului Eiffel, iar de aici echipajul va vor intampina la bord una dintre cele trei trimarane care fac parte din "Bateaux Parisiens", pentru o croazieră o oră pe Sena, al doilea parte din turneul!
În întregime din sticlă echipate, cu o terasă în spatele și pasarele tot timpul, aceste barci sunt perfect concepute pentru a descoperi și admira arhitectura bogată a orașului. Un comentariu clar și viu însoțite de versuri si muzica evoca diferite locuri si timpuri, este difuzat prin telefoane individuale (de asemenea, disponibil în 13 limbi inclusiv. Engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, olandeză).

Vizitarea obiectivelor turistice de croazieră, de asemenea, se termină la poalele Turnului Eiffel, în cazul în care săriți peste linia și merge direct la liftul pentru o plimbare până la etajul 2 al Turnului Eiffel, care vă oferă o vedere panoramică minunată de la Paris, care este finala parte din "Paris Panoramic Tour". Dacă vă place, puteți cumpăra bilete de la etajul 3 al Turnului Eiffel acolo.

Durata: 5 ore. (În funcție de cât de mult timp va petrece la Turnul Eiffel)

Orele de plecare: 09:00, 12:00 sau 14:45. Va rugam sa fiti la punctul de plecare cu cel puțin 20 de minute. înainte de a începe.

* NB: În cazuri rare, Turnul Eiffel va fi închis pentru vizitatori din cauza unor lucrări de întreținere, grevă locală în Paris sau Turnul Eiffel, problemele de transport, etc, în aceste cazuri, vizita Turnul Eiffel va fi înlocuit cu o vizita la Turnul Montparnasse din Paris. Noi nu te avertizat în prealabil, dar vi se va spune la Paris, de către agentul nostru, înainte de începerea turneului. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru aceste schimbări de ultim moment din cauza neprevăzute Turnul Eiffel întreținere, grevă locale în Paris și / sau Turnul Eiffel, problemele de transport, etc și dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu rezerva acest turneu, așa cum nici o restituire va fi acordată în cazul în care Turnul Eiffel se înlocuiește cu Turnul Montparnasse!

Vizitarea obiectivelor turistice, Cruise și Turnul Eiffel / Paris Panoramic Tour începe la 2 Rue de Pyramides 75001 Paris și se termină la Turnul Eiffel!

Categorii de bilete

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Orar

Turul începe în fiecare zi de la 09:00, 12:00, 14:45
Rezervați acum

Fantastic: 4.2 – 315 Recenzii

Rezervă

vin, 1 mai 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Refundable up to 48 hours before performance date. A cancellation fee of up to 20% pr. ticket may apply

Bestseller

Confirmare imediată

Bilet electronic acceptat

Economisiți timp - intrare prioritară

Ghid audio

Orar

Ce este inclus?

- Skip the line-ticket to the Eiffel Tower.
- A bus tour through Paris.
- A cruise on the Seine.
- An audio guide.

Indicații

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Adresa
PARISCityVISION 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.