Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Grand Canyon South Rim Tour

Categorii similare

Grand Canyon South Rim Tour

 
De la 581,90 lei
Experiența e de mirare geologice mai bine cunoscut sub numele de Marele Canion. Pe acest tur va fi whisked departe de jungla de neon, care este Las Vegas și să luați la un loc nu veti uita niciodata. Fotografiile nu se face dreptate, măreția Marele Canion trebuie să fie o experiență în persoană.

Ziua ta va începe prin a se îndepărta de celebrul Las Vegas Strip. Rubrica pentru Marele Canion, ghidul dumneavoastră vă spune despre faptele cele mai istorice și interesante ale zonei, despre exploratori spanioli, numeroase culturi indigene, precum și Settlers occidentale timpurii din nordul Arizona.

Când vom ajunge la Centrul National Geographic vizitatorilor exclusiv, veți obține un prânz delicioase și ceva timp pentru a obține niște cumpărături de suveniruri făcut înainte de a merge în la Grand Canyon National Park.

La sosire, veți avea timp liber la Mather punct pentru a explora traseele captuseala marginea canionului sau de a lua pur și simplu în vederea uluitoare a Marelui Canion. Așa cum ne indreptam mai adânc în Parcul Național, vom face o oprire pentru mai mult timp vizitarea obiectivelor turistice la Bright înger Lodge una dintre destinațiile de hotel originale de la Grand Canyon de Sud Rim situate direct pe marginea Marelui Canion în sine.

Repere:
- Oprire foto de Barajul Hoover din uimitor O'Callaghan-Tillman Podul
- A se vedea vulcan stins "Fortificații Hill"
- Masa de prânz servit la Centrul de Geografice vizitatori din tara "
- Vizitați cea mai mare și mai adânc punct la Grand Canyon de Sud Rim (peste 8400 ft adâncime și 21 de mile.)
- Ride la bordul unui autocar cu motor de lux, dotate cu grupuri sanitare si aer conditionat
- bilete gratuite spectacol

Durata: 14 oră

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi un e-bilet de e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine pe tur.
- Acest tur include un hotel gratuit pick-up si drop-off pentru oaspeții care stau în hoteluri lângă The Strip. Mai târziu, în procesul de rezervare vom cere detalii la un hotel. Pick-up este 06:00 - 07:30.
- 24 până la 48 de ore înainte de data tur, trebuie să sunați agentul nostru pentru a programa ridica timp la un hotel pe sau în apropierea Strip .Pe e-biletul primiți după ce ați terminat rezervarea agenții noștri la numărul de telefon gratuit este precizat
- Turul este în limba engleză.
- Biletele pentru copii sunt disponibile pentru copii sub 2 ani.
- Următoarele articole sunt interzise pe noastre excursii cu autocarul cu motor din cauza restricțiilor de securitate de la Barajul Hoover: bagaje, rucsaci mari, cazuri costum, serviete, coolere si alcool.

Orar

Turneul se desfasoara in perioada 07:30 - 09:30

Rezervă

lun, 6 iul 2020

Confirmare imediată

Printați voucherul

Durata: 14 hours

Orar

Indicații

Grand Canyon South Rim Tour

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.