Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

Hoover Dam and Lake Mead Cruise

De la 115,80 €

Experiența Hoover Dam și Lacul Mead pe acest turneu uimitor. Situat la mai puțin de o oră de la Las Vegas, incredibil Lacul Mead vă oferă posibilitatea de a lua o pauză de la Neon jungla de Las Vegas și se bucură de o croazieră minunat la bordul unui adevărat Mississippi barca roți cu zbaturi stil numit Desert Princess.

De la Lacul Mead ai vederi frumoase la Barajul Hoover, si este împrejurimi uimitoare. Croaziera in jurul lacului Mea și se simt vântul în părul tău și soarele deșertului pe față până sus pe barci punte de promenada deschis.

Bucurați-vă de vederile impresionante ale Barajul Hoover - atât deasupra și sub suprafața, incluse în tur. Tu te duci în jos adânc în interiorul Barajul Hoover și vedea lucrările interioare ale Barajul Hoover.

Turul include, de asemenea, o excursie la fabrica de ciocolată de renume mondial Ethel M și poate dvs. sunt norocos și de a lua niște mostre, de asemenea.

Repere:

- 90 de minute de croazieră de pe Desert Princess de un real Mississippi stil barcă roată cu zbaturi
- Prânz ușor (tip sandwich, chips-uri, fructe și o băutură) la bordul Desert Princess
- Auto-tur ghidat al Ethel M Chocolate Factory
- Bufet pranz la Railroad Pass Hotel & Casino
- Oprire foto de la "Bine ați venit la Las Vegas" iconic semn
- Guvernul tur cu ghid VIP în interiorul Barajul Hoover
- Accesul la vizitatorii centrului deschis vewly, muzeu și monumente
- Oportunități de fotografiere din nou construita Pat Tillman / Mike O'Callaghan Bypass Podul

Durata 8 ore,

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi un e-bilet de e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine pe tur.
- Acest tur include un hotel gratuit pick-up si drop-off pentru oaspeții care stau în hoteluri lângă The Strip. Mai târziu, în procesul de rezervare vom cere detalii la un hotel. Pick-up este 08:30 - 10:00.
- 24 până la 48 de ore înainte de data tur, trebuie să sunați agentul nostru pentru a programa ridica timp la un hotel pe sau în apropierea Strip .Pe e-biletul primiți după ce ați terminat rezervarea agenții noștri la numărul de telefon gratuit este precizat
- Turul este în limba engleză.
- Biletele pentru copii sunt disponibile pentru copii sub 2 ani.
- Pasagerii care au un pacemaker nu va fi capabil să meargă în interiorul Barajul Hoover din cauza electromagneți de utilizare în interior.
- Fără mâncare sau băuturi este permis în interiorul Barajul Hoover.
- Următoarele articole sunt interzise pe noastre excursii cu autocarul cu motor din cauza restricțiilor de securitate de la Barajul Hoover: bagaje, rucsaci mari, cazuri costum, serviete, coolere si alcool.

Opening hours

Turul durează de la ora 10 până la 17.

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 8 hours

Opening hours

Directii

Hoover Dam and Lake Mead Cruise

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.