Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Experiențe similare

Categorii similare

Transfer privat de la aeroportul Newark

4.4 (10)
De la 673,00 lei
În loc de subliniind despre transportul public sau încercarea de a steag un taxi, alege de transfer de nostru cost-eficiente privat, astfel vacanta in New York, poate începe fără griji. Șoferul nostru vă va întâlni la aeroport New York Newark și vă va duce la hotel.

Indiferent dacă sunteți călătoresc singur, ca un cuplu sau într-un grup mare,, soferii nostri profesionisti cu experienta va asigura transportul dvs. la și de la aeroportul Newark este o briza!

Aici puteti comanda de transfer rapid, eficient și privat între aeroportul din Newark și hotel. Politica noastră door-to-door asigură transport, atât la și de la hotel la aeroport și Newark.

Doar rezerva privat Newark transfer de la aeroport aici, și veți fi întâmpinat de către propriul driver-ul în aeroport. Daca doriti, puteti comanda, de asemenea, transportul înapoi din nou, de la hotel la aeroport.

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi un e-bilet prin e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine.
- Daca doriti sa comandati aeroport excursie privat Newark rotund de transfer, va trebui să loc două comenzi: Unul de la aeroport la hotel și unul de la hotel la aeroport, din moment ce fiecare rezervare are nevoie de propriul număr de confirmare.
- Înainte de a finaliza rezervarea dvs., vi se va cere să ne ofere cu numele pasagerilor, data sosirii / plecării, detalii de zbor și hotel (inclusiv adresa și numărul de telefon), astfel încât să putem aranja transferul.
- Tarifele pentru copii sunt la fel ca și adulții.
- Prețurile de aici pe site sunt listate pe masina, nu pe persoana.
- Puteți alege între un sedan dacă sunteți între 1-3 persoane, un SUV VIP dacă sunt 4-6 și un van, dacă sunteți între 7-10 oameni.
- Tu sunt permise doar o valiza standard, și o bucată de bagaj de mână pe persoană.
- Prețul de transfer de la aeroport privat Newark include sfaturi, taxare rutieră și taxe.

Orar

De ore de funcționare: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an.

Rezervă

mie, 8 iul 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Confirmare imediată

Printați voucherul

Orar

Indicații

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.