Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • 100% sistem de plată sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

Similar experiences

Similar categories

JFK Airport Transfer: Shared Transfer

4.0 (65)
De la 110,80 lei
În loc de subliniind despre transportul public sau încercarea de a steag un taxi, alege de transfer de nostru cost-eficiente comun, astfel vacanta in New York, poate începe fără griji. Șoferul nostru vă va întâlni la aeroport New York John F. Kennedy (JFK) și vă va duce la hotel.

Indiferent dacă sunteți călătoresc singur, ca un cuplu sau într-un grup mare,, soferii nostri profesionisti cu experienta va asigura transportul dvs. la și de la aeroportul JFK este o briza!

Aici puteti comanda de transport rapid și eficient între aeroportul JFK și hotel. Politica noastră door-to-door asigură transport, atât la și de la hotel și aeroport JFK.

Doar rezervi comun JFK transfer de la aeroport aici, și veți fi întâmpinat de către propriul driver-ul în aeroport. Daca doriti, puteti comanda, de asemenea, transportul înapoi din nou, de la hotel la aeroport.

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi un e-bilet prin e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine.
- Daca doriti sa comandati comun aeroport dus-întors de transfer de la JFK, va trebui să loc două comenzi: Unul de la aeroport la hotel și unul de la hotel la aeroport, din moment ce fiecare rezervare are nevoie de propriul număr de confirmare.
- Înainte de a finaliza rezervarea dvs., vi se va cere să ne ofere cu numele pasagerilor, data sosirii / plecării, detalii de zbor și hotel (inclusiv adresa și numărul de telefon), astfel încât să putem aranja serviciu de transfer de la aeroport.
- Acest serviciu funcționează doar pe Manhattan între Battery Park și strada 125.
- Dacă doriți un transfer de revenire de la Manhattan la aeroport, te sun doar agentul nostru de aeroport de două-trei zile înainte de plecare. Numărul de telefon va fi marcat clar pe biletul.
- Numai utilizările microbuze marcate clar GO AirLink NYC.

- Tarifele pentru copii sunt la fel ca și adulții.
- Tu sunt permise doar o valiza standard, și o bucată de bagaj de mână pe persoană.
- Prețul de comun JFK transfer de la aeroport include sfaturi, taxare rutieră și taxe.

Opening hours

De ore de funcționare: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an.

Carte

sat, 22 feb 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Directii

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.