Bilete de căutare

Despre Ticmate

Agent în Europa de conducere pentru vânzări internaționale de bilete!

Bine ati venit la Ticmate.ro . Acesta este site-ul pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru a rezerva pentru un eveniment internațional și doriți să aveți toate biletele rezervate cu mult timp în avans, înainte de a pleca acasă.

Ticmate este o companie suedeză deținută, care oferă o mare varietate de bilete la experiențe la nivel mondial, cum ar fi obiective turistice, tururi de vizitare a obiectivelor turistice, atractii turistice, de transport, musicaluri, spectacole, fotbal și multe altele!.

Ticmate este activă în 40 de țări de pe 6 continente, și vinde bilete la evenimente în orașe din întreaga lume, de la Praga, în est, până la Las Vegas în partea de vest.

Care va fi următoarea destinație? Găsi și rezerva bilete pentru experiența dumneavoastră la Ticmate!

  • Peste 3 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

Chelsea Stadium and Museum Tour

4.5 (25)
De la € 27

Turneul de Stamford Bridge, casa de Chelsea Football Club, este o experiență plăcută, informative și de neuitat, sa bucurat de fani ai sportului de toate vârstele. Acest tur vă va duce în spatele scenei de una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume și oferindu-vă acces la zonele rezervate în mod normal pentru jucători și oficiali.

Chelsea FC se mândresc cu având ghizi, care sunt atât de cunostinte si entuziast despre club si cred ca e pasiunea lor, care face excursii de o cu adevărat remarcabil!

Intrarea la FC Muzeul Chelsea este, de asemenea, inclus, oferindu-vă șansa de a vedea cât de Chelsea FC a evoluat, pe și de pe teren pentru a deveni una dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume.

Durata: Tours aproximativ o oră, plus acces la muzeu.

Informații importante:
- La scurt timp după finalizarea rezervării dumneavoastră, veți primi un e-bilet de e-mail. Vă rugăm să aduceți acest bilet cu tine pe tur.
- Sunteți sfătuit să ajungă cel puțin 15 minute înainte de ora de începere a turului.
- Biletele pentru copii sunt disponibile pentru copii intre 5-15 ani. Copiii între 0-4 sunt gratuite, atunci când sunt însoțite de un adult plătitor.
- Copiii sub 16 ani vor fi admise numai la Stadium Tour și Muzeul atunci când sunt însoțite de un adult.
- Tours sunt exploatate de șapte zile pe săptămână, în funcție de program. Nu există Stadionul Tours în zilele în piața internă, și Muzeul și Stadionul Tours sunt închise cu o zi înainte și în ziua de acasă Programe europene.
- Vă rugăm să verificați Chelsea FC site-ul înainte de rezervare. Toate vizitele de turism și Muzeul sunt supuse la schimbare, anulare și modificare, uneori, într-un termen scurt.  

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult.   

Children under the age of 16 will only be admitted to the Stadium Tour and Museum when accompanied by an adult.

Opening hours

Program de lucru: Muzeul este deschis zilnic: 09:30 - 17 (ultima intrare este de la 16). Tours pleca la: 10 AM, 10:30, ora 11, 11:30, ora 12, 12:30, 13, 13:30, 14, 14:30 și 3 PM.

Fantastic: 4.5

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Opening hours

Directii

Chelsea Stadium and Museum Tour

Address
Fulham Road, London, SW6 1HS

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.