Bilete de căutare

Similar experiences

Similar categories

Chelsea Stadium and Museum Tour

De la € 25.9

Turneul de Stamford Bridge, casa de Chelsea Football Club, este o experiență plăcută, informative și de neuitat, sa bucurat de fani ai sportului de toate vârstele. Acest tur vă va duce în spatele scenei de una dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume și oferindu-vă acces la zonele rezervate în mod normal pentru jucători și oficiali.

Chelsea FC se mândresc cu având ghizi, care sunt atât de cunostinte si entuziast despre club si cred ca e pasiunea lor, care face excursii de o cu adevărat remarcabil!

Intrarea la FC Muzeul Chelsea este, de asemenea, inclus, oferindu-vă șansa de a vedea cât de Chelsea FC a evoluat, pe și de pe teren pentru a deveni una dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume.

Durata: Tours aproximativ o oră, plus acces la muzeu.

Informații importante:
- La scurt timp după finalizarea rezervării dumneavoastră, veți primi un e-bilet de e-mail. Vă rugăm să aduceți acest bilet cu tine pe tur.
- Sunteți sfătuit să ajungă cel puțin 15 minute înainte de ora de începere a turului.
- Biletele pentru copii sunt disponibile pentru copii intre 5-15 ani. Copiii între 0-4 sunt gratuite, atunci când sunt însoțite de un adult plătitor.
- Copiii sub 16 ani vor fi admise numai la Stadium Tour și Muzeul atunci când sunt însoțite de un adult.
- Tours sunt exploatate de șapte zile pe săptămână, în funcție de program. Nu există Stadionul Tours în zilele în piața internă, și Muzeul și Stadionul Tours sunt închise cu o zi înainte și în ziua de acasă Programe europene.
- Vă rugăm să verificați Chelsea FC site-ul înainte de rezervare. Toate vizitele de turism și Muzeul sunt supuse la schimbare, anulare și modificare, uneori, într-un termen scurt.  

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult.   

Children under the age of 16 will only be admitted to the Stadium Tour and Museum when accompanied by an adult.

Opening hours

Program de lucru: Muzeul este deschis zilnic: 09:30 - 17 (ultima intrare este de la 16). Tours pleca la: 10 AM, 10:30, ora 11, 11:30, ora 12, 12:30, 13, 13:30, 14, 14:30 și 3 PM.

Carte

wed, 20 mar 2019

Opening hours

Directii

Chelsea Stadium and Museum Tour

Address
Fulham Road, London, SW6 1HS