Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Venue Information

Experiențe similare

Categorii similare

New York Airport Transfer: Private Transfer

4.0 (2)
De la 531,30 lei
Book your transfer aeroport privat din New York aici, și ajunge la Manhattan în continuare într-una din limuzine de lux noastre sau dube. Aceasta este o alternativă foarte bună și de lux pentru a populare de transfer de la aeroport nostru comun. Rezervă privat de transfer de la aeroport New York aici!

Noi oferim rapid, eficient și privat, transfer de la aeroport JFK, Newark transfer la aeroport și LaGuardia servicii de transfer aeroport la și de la Manhattan. Plimbare nostru door-to-door privat oferă transport în fiecare direcție între JFK, LaGuardia și Newark Aeroporturi și hoteluri situate pe Manhattan.

Doar rezervi privat Serviciul de New York Aeroportul aici, și să fie întâmpinați de driver-ul, atunci când ajunge în aeroport, și, dacă doriți, puteți rezerva, de asemenea, la drum privat înapoi de la un hotel din Manhattan la aeroport.

Ușor de transfer, privat și de lux aeroport care poate depaseasca asteptarile!

Informații importante:
- Dacă vă place să vă transfer privat de la Manhattan la aeroport și, de asemenea, din Manhattan și înapoi la aeroport, vă rugăm să faceți rezervări de 2 separat, astfel încât să aveți 2 rezervarilor si 2 numere de rezervare!
- Când rezervarea este confirmat, vă vom trimite un voucher / e-bilet de avion ca un document PDF la adresa de e-mail. Vă rugăm să tipăriți acest voucher / e-bilet de avion, și să aducă o copie cu tine la New York. Un voucher imprimat este necesar pentru fiecare călătorie transfer separat pe care le-au cumpărat!
- Aici vă puteți rezerva SEDAN e de până la 3 persoane!
- Aici vă puteți rezerva VIP SUV-uri de până la 6 persoane!
- Aici vă puteți rezerva VAN e de până la 10 de persoane!
- Pretul este pentru o masina - nu fiecare persoană. Deci, ești tu, de exemplu - pentru 3 persoane, apoi cartea 1 x SEDAN, ești 4 până la 6 persoane, apoi cartea 1 x SUV, etc
- Limita maxima admisa: O valiza pe persoană și un mic bagaj de per persoană.
- Transferul aeroport privat din New York, cu MySedan include sfaturi, taxe și impozite.

Orar

Program de lucru: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an
Rezervați acum

Rezervă

joi, 9 iul 2020

Bilete returnabile Bilete returnabile
Banii se pot returna cu până la 48 de ore înaintea datei spectacolului. Se poate aplica o taxă de anulare de până la 20% din prețul biletului.

Confirmare imediată

Printați voucherul

Orar

Indicații

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.