Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Blue Danube

Experiențe similare

Categorii similare

Blue Danube

4.0 (3)
De la 648,70 lei
Bucurați-vă de o croazieră râu în jos Dunăre de la Viena, apoi o cina la Café-Restaurant Residenz și în cele din urmă un concert clasic, la Orangeria la Palatul Schönbrunn. Rezerva-ti biletul de croaziera pe Dunare, cina și concert la Viena aici!

Datorită vals Johann Strauss ", pe frumoasa Dunăre Albastră", cunoscut sub numele de "Blue Danube vals," acest râu este indisolubil legată de muzică vieneză.

Prima parte din zilele noastre este o croazieră râu în jos Dunăre. În timpul acestei croazieră râu, care dureaza 3-3 ½ oră, veți vedea mai multe obiective turistice vieneze de la apa: Donauturm (Turnul Dunarii), Millennium Tower, Ringturm (Turnul Ring), Spittelau cartier de plante încălzire, Urania Observatory și mult mai mult ... .
Nava (operat de compania de transport maritim DDSG) pleacă și se întoarce de la Schwedenplatz. de la 10:30, 11:30, și de la 14:00

La cina 06:30 va fi servit la Café-Restaurant Residenz, situat în fosta bucătărie Palatul Schönbrunn. Această clădire, situată în așa-numitul Ehrenhof, este adiacent la intrarea principală a Palatului. Aici un elegant cu trei feluri de cină la lumina lumânărilor vă așteaptă (bauturile nu sunt incl.. În prețul cazării). În timpul verii, cina vor fi servite în zona de luat masa confortabilă afara.

La 08:30 (ușile deschise la 20:00) Concertul are loc la o locație în care a jucat un rol important de-a lungul carierei lui Mozart: minuțios restaurat Schönbrunn Palace Orangeria. Performanța muzicală este de renumitul Palatul Schönbrunn Orchestra Viena, însoțit de vocalisti si dansatori de balet. Programul este de J. Strauss și WA Mozart.

Informații importante:
- Trebuie să colecteze biletele la Orangerie Schönbrunn Palace de la 09:00 pe data de dvs. rezervat!
Colectia bilet Adresa: Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien
- Vă recomandăm merge pe croazieră care pleacă nu mai târziu de 2:00 și se întoarce la 17:20, astfel încât nu va trebui să se grăbească pentru a ajunge la cină.
- Incl. in pret sunt 2 bilete pentru transportul public, astfel încât să puteți lua U-Bahn de la Schwedenplatz la Palatul Schönbrunn.
- Concert durata inclus. pauză este de 1 ½ până la 2 ore, și se termină la aproximativ 10:15
- Click aici pentru a vedea un plan de relaxare a Orangeria de Palatul Schönbrunn.
- În timpul pauzei concert, VIP & Category oaspeților o vor primi un pahar de vin spumant gratuit la bar.
- În zilele selectate, concerte pot avea loc în Marea Galerie sau cameră White Gold situat în interiorul Palatului Schoenbrunn sau în alte săli de concerte din Viena. Veți fi, desigur, în cazul în care recomanda schimbarea de sala de concerte se întâmplă.
- După Schönbrunn Palace Concerte, taxiuri vor fi disponibile chiar în fața Palatului Schoenbrunn Orangeria. Metroul se execută până la miezul nopții, în intervale de cinci până la opt minute.

Orar

Vă recomandăm merge pe croazieră care pleacă nu mai târziu de 14:00 Apoi, cina este la 06:30 și Concertul începe la 20:30. Tours din aprilie până în octombrie.

Rezervă

joi, 16 apr 2020

Confirmare imediată

Printați voucherul

Orar

Indicații

Blue Danube

Adresa
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.