Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Rendezvous with Mozart

Experiențe similare

Categorii similare

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
De la 1.006,00 lei
Rendezvous cu Mozart la Palatul Schönbrunn din Viena include o vizita la Palatul, o cina la Café-Restaurant "Residenz" și un concert clasic cu Palatul Schönbrunn din Viena Orchestra. Rezerva bilete pentru Rendezvous cu Mozart la Viena aici!

Bucurați-vă de o seară de plăceri regale de mers pe jos prin palat somptuos, mananca o cina frumos și se încheie cu un final grandios la Palatul Schönbrunn Orangeria, se îmbarcă pe o călătorie muzicală cu Palatul Schönbrunn din Viena Orchestra.

Începe călătoria dumneavoastră cu o vizită la camerele ceremoniale de Schönbrunn Palace celebră în întreaga lume, cea mai populară atracție turistică în Austria. Oaspeții vor primi un ghid audio și poate lua un tur Palatul oricând în timpul orelor de deschidere oficiale ale Palatului, cu toate acestea, vă recomandăm clienților noștri începe turul palatului ghid audio nu mai târziu de 16:00

La 06:30: Cina va fi servit la Café-Restaurant Residenz, situat în fosta bucătărie Palatul Schönbrunn. Această clădire, situată în așa-numitul Ehrenhof, este adiacent la intrarea principală a Palatului. Aici un elegant cină cu trei feluri de mâncare vă așteaptă, inclusiv. feluri de mâncare tipice din timpul lui Mozart. (Băuturile nu sunt incl.. În prețul cazării).

La 08:30 (ușile se deschid la 20:00): Concertul are loc la minuțios restaurat Schönbrunn Palace Orangeria, care a jucat un rol important de-a lungul carierei lui Mozart (a cantat la Orangeria în mai multe rânduri). Performanța muzicală este de renumitul Palatul Schönbrunn Orchestra Viena, însoțit de vocalisti si dansatori de balet. Programul este de J. Strauss și WA Mozart. Invitatul nostru va fi servit o băutură alcoolică la barul Orangeria, și va primi, de asemenea, un program de concert, un "Best of Mozart CD", realizat de Schönbrunn Palace Orchestra Viena. Mai mult ne-am rezervat locuri în cele două rânduri din față. În timpul pauzei, vă rugăm să ni se alăture pentru un pahar de vin și delicios "Mozartkugeln" (trufe de ciocolată multistrat) spumant la bar.

Veți găsi planul de relaxare Schönbrunn Palace Orangeria lui aici . Puteți alege între patru categorii de bilete: VIP, A, B og C, referindu-se la față, de mijloc și din spate a sala respectiv.

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi dvs. de e-bilete prin e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine la Orangeria, în cazul în care va trebui să-l schimb pentru biletele. Puteți face schimb de e-bilete de la 09:00 numai pe data turneu rezervat.
- Concert durata inclus. pauză este de 1 ½ până la 2 ore, și se termină la aproximativ 10:15.
- În zilele selectate, concerte pot avea loc în Marea Galerie sau cameră White Gold situat în interiorul Palatului Schoenbrunn sau în alte săli de concerte din Viena. Veți fi, desigur, în cazul în care recomanda schimbarea de sala de concerte se întâmplă.
- După Schönbrunn Palace Concerte, taxiuri vor fi disponibile chiar în fața Palatului Schoenbrunn Orangeria. Metroul se execută până la miezul nopții, în intervale de cinci la opt minute.

Orar

Puteți colecta dvs. de e-bilete de la 09:00 și de a începe vizita palat, în același timp, dacă doriți, însă vă recomandăm să începeți turul Palatului ghid audio nu mai târziu de 16:00 Cina este servită la 06:30 și concert începe la 08:30.

Rezervă

joi, 16 apr 2020

Confirmare imediată

Printați voucherul

Durata: 2 hours

Orar

Indicații

Rendezvous with Mozart

Adresa
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.