Bilete de căutare

Despre Ticmate

  • Peste 3,5 milion de bilete vândute

    4000 + produse în 30 țări

  • 100% sistem de plată sigur

    Puteți simți în siguranță de 100%, în timp ce de cumpărare de pe site-ul nostru

  • Plăti în moneda locală

    Veți plăti în euro fără taxe ascunse

Similar experiences

Similar categories

Schönbrunn Palace: Evening Packages

4.3 (31)
De la 73,90 €
O seara in Palatul Schönbrunn din Viena este de neuitat. Combina un bilet tur Palatul Schönbrunn din Viena cu o cina la Café-Restaurant Residenz sau un concert cu Orchestra de la Palatul Schönbrunn Orangeria!

O seara la Palatul Schönbrunn este cea mai bună modalitate de a combina cât vei petrece seara la acest foarte faimos si frumos palat rococo din jurul anului 1640.

Pachetul 1: Cina si Concert:
La 06:30 cina vor fi servite la Café-Restaurant Residenz, situat în fosta bucătărie Palatul Schönbrunn. Această clădire, situată în așa-numitul Ehrenhof, este adiacent la intrarea principală a Palatului. Aici un elegant cu trei feluri de cină la lumina lumânărilor vă așteaptă (bauturile nu sunt incl.. În prețul cazării). În timpul verii, cina vor fi servite în zona de luat masa confortabilă afara.
La 08:30 (ușile deschise la 20:00) Concertul are loc la o locație în care a jucat un rol important de-a lungul carierei lui Mozart: minuțios restaurat Schönbrunn Palace Orangeria. Performanța muzicală este de renumitul Palatul Schönbrunn Orchestra Viena, însoțit de vocalisti si dansatori de balet. Programul este de J. Strauss și WA Mozart.

Pachetul 2: Palatul Tour și Concert:
Împărăteasa Maria Tereza a apreciat atmosfera unică a Palatului Schönbrunn și a făcut-o resedinta de vara. Împăratul Franz Joseph I se spune că a avut o predilecție specială pentru somptuos Palatul și parcul său. Acest tur te duce înapoi la vremurile de mult apuse! Un ghid audio va însoți persoane individuale in turneul lor din camerele private și camerele ceremoniale ale Palatului Schönbrunn. (În timpul lunilor de iarnă, vă recomandăm că oaspeții individuale începe turul Palatului ghid audio nu mai târziu de 4:00 În timpul verii, vă rugăm să începeți tur nu mai târziu de 05:00.)

La 08:30 (ușile deschise la 20:00) Concertul are loc la o locație în care a jucat un rol important de-a lungul carierei lui Mozart: minuțios restaurat Schönbrunn Palace Orangeria. Performanța muzicală este de renumitul Palatul Schönbrunn Orchestra Viena, însoțit de vocalisti si dansatori de balet. Programul este de J. Strauss și WA Mozart.

Pachetul 3: Palatul Tour, Cina si Concert:
Împărăteasa Maria Tereza a apreciat atmosfera unică a Palatului Schönbrunn și a făcut-o resedinta de vara. Împăratul Franz Joseph I se spune că a avut o predilecție specială pentru somptuos Palatul și parcul său. Acest tur te duce înapoi la vremurile de mult apuse! Un ghid audio va însoți persoane individuale in turneul lor din camerele private și camerele ceremoniale ale Palatului Schönbrunn. (În timpul lunilor de iarnă, vă recomandăm că oaspeții individuale începe turul Palatului ghid audio nu mai târziu de 16:00. În timpul verii, vă rugăm să începeți tur nu mai târziu de 05:00.)
La 06:30: Cina va fi servit la Café-Restaurant Residenz, situat în fosta bucătărie Palatul Schönbrunn. Această clădire, situată în așa-numitul Ehrenhof, este adiacent la intrarea principală a Palatului. Aici un elegant cu trei feluri de cină la lumina lumânărilor vă așteaptă (bauturile nu sunt incl.. În prețul cazării). În timpul verii, cina vor fi servite în zona de luat masa confortabilă afara.
La 08:30 (ușile deschise la 20:00): Concertul are loc la o locație în care a jucat un rol important de-a lungul carierei lui Mozart: minuțios restaurat Schönbrunn Palace Orangeria. Performanța muzicală este de renumitul Palatul Schönbrunn Orchestra Viena, însoțit de vocalisti si dansatori de balet. Programul este de J. Strauss și WA Mozart.

Veți găsi planul de relaxare Schönbrunn Palace Orangeria lui aici . Puteți alege între patru categorii de bilete: VIP, A, B og C, referindu-se la față, de mijloc și din spate a sala respectiv.

Informații importante:
- La scurt timp după ce rezervarea este completă, veți primi dvs. de e-bilete prin e-mail. Vă rugăm să imprimați biletul și aduceți-l cu tine la Orangeria, în cazul în care va trebui să-l schimb pentru biletele. Puteți face schimb de e-bilete de la 09:00 numai pe data turneu rezervat.
- Concert durata inclus. pauză este de 1 ½ -2 oră, și se termină la aproximativ 22:15.
- În timpul pauzei concert, VIP & Category oaspeților o vor primi un pahar de vin spumant gratuit la bar.
- În zilele selectate, concerte pot avea loc în Marea Galerie sau cameră White Gold situat în interiorul Palatului Schoenbrunn sau în alte săli de concerte din Viena. Veți fi, desigur, în cazul în care recomanda schimbarea de sala de concerte se întâmplă.
- După Schönbrunn Palace Concerte, taxiuri vor fi disponibile chiar în fața Palatului Schoenbrunn Orangeria. Metroul se execută până la miezul nopții, în intervale de cinci la opt minute.

Opening hours

În funcție de care pachetul pe care o alegeți, ori recomandat de pornire variază!

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

What’s included?

- Concert tickets to Schönbrunn Palace Orchestra Vienna
- Option of adding an audio guided Palace Tour and/or a three-course dinner
- VIP & Category A guests will receive a glass of complimentary sparkling wine at the bar during intermission
- Audio guide for the Palace Tour

Opening hours

Directii

Schönbrunn Palace: Evening Packages

Address
Orangerie Schönbrunn, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.