Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

Venue Information

The Original Tour

The Original Tour

The Original Tour

Experiențe similare

Categorii similare

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

4.3 (262)
De la 206,10 lei
Rezervați-hop-ul de 24 de ore pe / hop off bilete de autobuz la Tour original și de a descoperi Londra din partea de sus a unei societăți deschise Red Londra autobuz.

Biletele sunt valabile pentru 24 de ore, de la prima dată când îl folosiți, de aceea este de până la tine pentru a decide când să trecem la următorul autobuz, și ce să cobor pentru a explora.

Când te-am văzut destul, veți obține doar pe următorul autobuz. Cu 4 linii, si mai mult de 90 de stații, puteti acoperi aproape toate de la Londra, la propriul ritm, ori de câte ori doriți și oriunde doriți. Un ghid de limba engleză este prezent pe toate autobuzele, fie în persoană sau prin căști. Biletele includ, de asemenea, un tur plăcut barca vizitare a obiectivelor turistice pe Tamisa. Acest vele tur cu barca între Westminster și Greenwich ghidat în mod regulat. (Vă rugăm să solicitați un reprezentant de la The Original Tour pentru biletul dumneavoastră barca atunci când vei ajunge biletele tur la unul din punctele de schimb Original tur).

NB: Tichete trimise trebuie să fie schimbate pentru biletele tur la unul dintre punctele de schimb de mai jos. Puteți începe, de asemenea, dumneavoastră Hop original pe / Hop off Tour de la oricare dintre aceste puncte.

1) Tur Visitor Center original în Trafalgar Square: 17-19 Cockspur Street.

2) Marble Arch: La metrou Exit 4

3) Piccadilly Circus: vizavi de Thistle Piccadilly hotel

4) Victoria: În afara Grosvenor hotel

Te rog amintiți-vă că persoana de rezervari de bilete trebuie să aducă o imagine de identificare (pașaport va face), atunci când schimbul de biletele la The Original Tour și a obține biletele Tour.
-Alege Data la care ați ajunge la Londra ca "Valabil din data de" data, ca biletele sunt valabile timp de 1 luna de la "valabil de la" data pe care le selectați. Selectați numărul de bilete și faceți clic pe "căutare". Apoi, selectați pur și simplu "Adult" sau "Copil" (copii cu vârsta cuprinsă între 5-15 se califica pentru biletele de copii). Biletelor pentru copii pot fi achizitionate numai atunci când cumpără bilete pentru adulți. Copiii cu vârste sub 5 ani sunt liber, atâta timp cât acestea sunt însoțite de un adult. Dacă doriți să rezervați bilete pentru excursii și atracții suplimentare pe care le puteți face acest lucru în această etapă.

Categorii de bilete

Your Hop-On Hop-Off tickets are valid for 24 hours or 48 hours.    

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult. Children's tickets are only available together with adult tickets. 

Orar

Primul turneu este la 08:30 și ultimul turneu este la ora 20:00 (ora 17:00 în timpul iernii)

Rezervă

lun, 6 iul 2020

Bestseller

Confirmare imediată

Printați voucherul

Economisiți timp - intrare prioritară

Ghid audio

Ghid însoțitor

Orar

Ce este inclus?

The Original Tour includes a sightseeing boat tour down The Thames. The boat sails between Westminster and Greenwich on a regular basis. (Please ask a representative from The Original Tour for your boat ticket when you get your tour tickets at one of The Original Tour’s exchange points).  

Indicații

The Original Tour

Adresa
Various locations London

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.