Caută bilete

Ultimele vești despre COVID-19 pentru cominitatea noastră. Mai mult

Despre Ticmate

  • Sistem de plată 100% sigur

  • Plăti în moneda locală

  • Peste 3,5 milioane de bilete vândute

St Pauls Cathedral

Experiențe similare

Categorii similare

St Pauls Cathedral

4.6 (77)
De la 109,30 lei
Rezervați direct biletele de intrare la St Catedrala lui Pavel înainte de a pleca acasă, și sări peste linia de box-office!

Catedrala Sf Paul's este a doua catedrala construita pe acest loc, ca primul a ars din temelii în marele incendiu din Londra în 1666. Catedrala Sf Paul's este cea mai mare biserica din Europa de Nord, și este construit în forma de cruce gigant cu celebra cupola situata in mijlocul.

Următoarele este inclus în prețul de admitere:
- Ghid de multimedia: 2010 a văzut lansarea unui ghid multimedia, care este inclus în prețul de admitere pentru toți vizitatorii individuali și este disponibil în limba engleză, British Sign Language, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, poloneză, rusă, mandarină, japoneză , și coreeană. Ghidul foloseste de film, noua fotografie precum și un comentariu detaliat pentru a oferi o interpretare efectivă a acestui punct de reper unic.

- Programat tururi ghidate: Tururi ale podelei catedrala și cripta condus de ghizi catedrala a alerga de patru ori pe zi, la 10:00, 11:00, 01:00, 02:00 și. Vizitatorii individuali pot alătura acestora la sosirea la nici un cost suplimentar și au trecut 90 minute (spații sunt limitate).

- Oculus: Un ochi în St Paul foloseste tehnologie de proiecție de stat-of-the-art pentru a cufunda vizitatori în povești fascinante și istoria acestui punct de reper iconic. Primul proiect de acest gen într-o catedrală, Oculus este un premiat de 270 ° experiență de film care aduce 1400 ani de istorie la viata.

Selecția de vânzare bilete:
Alegeti data la care ați ajunge la Londra ca "Valabil de la" data, ca biletele cumperi aici este valabil pentru o luna de la "valabil de la" data selectați. Selectați numărul de bilete și faceți clic pe "căutare". Apoi selectați "Adult" sau copii "bilete (bilete de copii sunt disponibile pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-17 ani). Bilete pentru copii pot fi achizitionate numai atunci când cumpără bilete pentru adulți. Copiii mai mici de 5 ani sunt liber, atâta timp cât acestea sunt însoțite de un adult

Categorii de bilete

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Orar

Luni - V. 08:30 - 04:30, ultima admitere 04:00. Galerii deschide la 09:30, ultima admitere la galerii este la 04:15. Duminica este închis pentru vizitatori și turiști.

Rezervă

sâm, 6 iun 2020

Confirmare imediată

Printați voucherul

Economisiți timp - intrare prioritară

Ghid audio

Orar

Indicații

St Pauls Cathedral

Adresa
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Helpdesk în engleză

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Aveți nevoie de ajutor cu rezervarea? Vă răspundem cu drag la întrebări.