Contactati-ne

Care este întrebarea ta? Selectați subiectul relevant pentru cererea dumneavoastră.

Rezervare

Cel mai simplu, mod mai rapid și mai sigur este sa rezervati prin intermediul site-ului nostru on-line. Sunteți binevenit pentru a apela Centrul nostru de contact (personal vorbitor de limba engleza), dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutor, dar vă rugăm să rețineți că rezervare și plată trebuie să aibă loc on-line pe site-ul nostru . Nu este posibil să rezervați la telefon, așa cum nu putem accepta plăți de telefon pentru motive de securitate. Puteți trimite prin email, de asemenea, întrebările dumneavoastră folosind formularul de contact aici, pe această pagină, și vom lua înapoi la tine cât mai repede posibil.

Mai multe informații FAQ

Missing your e-ticket? Fill in your e-mail address and booking number, and we'll have it resent to you:

Anulare

Ca o regulă generală, nu se poate schimba, returna sau anula un bilet rezervat și confirmat.

Cu toate acestea, ne va fi, desigur, face tot ce putem pentru a vă ajuta, dacă nu se poate folosi biletele. În cazul în care aveți nevoie pentru a anula rezervarea dvs., va rugam sa ne contactati prin formularul de contact și de stat referință de rezervare. Vom face tot ce putem și să încerce să anuleze rezervarea, sau să încerce să-și revândă biletele pentru alți clienți. Nu pot promite nimic, dar va încerca să te ajuta.

În scopul de a rambursa sau revinde biletele, trebuie să solicite aprobarea de la evenimentul sau locul de desfășurare. Noi trebuie să obțină apoi o notă de credit de la agentul nostru. Acest proces are nevoie de timp, și nu este neobișnuit pentru noi să fie incert până 1-2 săptămâni de la data evenimentului pentru a stabili dacă biletele au fost rambursat / re- vândut. Dacă vom obține biletele se re-vândute sau restituite vor fi o taxă de anulare fiecare bilet.

Mai multe informații FAQ

Management de contact

Dacă aveți nevoie pentru a obține InTouch cu administrarea de Ticmate.com {{rugam sa \}} folositi formularul de contact de mai jos. Conducerea vă poate ajuta cu {\} {} probleme cu privire la serviciu slab de asistență tehnică, aplicațiile noastre de locuri de muncă sau în cazul în care sunteți interesat în a deveni un furnizor.

Mai multe informații FAQ
O copie va fi trimis la adresa de e-mail

Ticmate.ro powered by Ticmate

Ticmate.ro
Telephone HQ Sweden: +46 8 446 808 44
Telephone UK: +44 20 3870 3444
Telephone US: +1 855 325-0977

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sweden
Org.no. 556710-6017

E-mail E-mail +44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444
English