Ticmate
Biletele la evenimente internationale
Activă în 130 de țări de pe 6 continente

Despre Ticmate:

La Ticmate, scopul nostru este de a deveni lider european pentru vânzările de bilete și excursii la tot felul de evenimente internaționale. Noi nu oferă doar informații despre fiecare eveniment și de a face rezervări de bilete mai usor pentru persoanele care doresc pentru a vedea un musical, un spectacol, un meci de fotbal, un punct de atracție sau de concurență în altă parte decât propria lor țară. De asemenea, suntem, din cauza vasta experienta in industrie, în măsură să vă ajute, producătorul găsi un public nou pasionat.

Un concept de afaceri condus de pasiune și interes

Omul din spatele Ticmate, Marcus Moeschlin, are o relatie pasionala a musicaluri, concerte și tot felul de evenimente. Ca un vechi de 18 ani el a început deja organizarea de excursii la concerte rock din orașul său natal, Jönköping în Suedia. Trei ani mai târziu, în 1985, Marcus a fost de lucru cu artistul suedez, Cornelis Vreeswijk turneul final și albumul. După aceea a urmat o carieră lungă și interesantă. O carieră în care accentul a fost întotdeauna pe oferirea oamenilor de evenimente și experiențe internaționale la prețuri accesibile, nu în ultimul rând în timpul său în calitate de proprietar de Box Office Suedia în Stockholm. Marcus poate fi de asemenea considerată ca s pionier digital în lume evenimente. Încă din 1990 el a fost implicat în crearea de Bilete Global, o rețea în care 22 de țări au cumpărat și a vândut bilete la evenimente internaționale, între ele pe cale electronică. Acest lucru a fost la un moment dat, atunci când concurenții lor au fost încă folosind metode depășite, cum ar fi faxul și telefonul. Pentru aceasta, rețeaua a primit Premiul British Reginei pentru cel mai bun de export în 1992.

Consiliul de Administrație

Chiar dacă Ticmate este o companie tanara, există cunoștințe și experiență de evenimente internaționale din cadrul companiei substanțial.

Pe consiliului de administrație pentru Ticmate AB, în plus față de CEO Marcus Moeschlin, sunt Jan Friedman, președinte, Olle Setterberg și Mattias Sesemann. Atât Friedman, Setterberg și Sesemann au o mare experiență atât de companii care rulează și de a fi pe placa de companii care activeaza în comerț, de turism, mass-media și alte întreprinderi în cadrul industriei de servicii.

Marcus Moeschlin
English